reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Montana pewnie że tak :-D a jakie leki teraz przyjmujesz ? Ja dostałam ( menopur )i cały czas biorę dostinex ...

Ja dostałam Gonal F 900 j, ale po ile dzinnie mam tego brać dowiem się w następnym cyklu.Narazie czeka na mnie ten lek w lodówce. Ile u was kosztował ten Gonal? Ja za te 900 j dałam 940 zł kurcze fest duża cena :szok:...Jestem zadowolona bo lekarz mowi że mam zjawić się w 2-3 dc, pytam czy mam sie rejestrowac mówi ze absolutnie, a jak wypadnie w sobotę lub w niedziele to mam dzwonic to przyjedzie do kliniki. Jestem juz podekscytowana a to jeszcze prawie cały cykl czekania ;-)
Kasik a ty kiedy zaczynasz? Bo też pamiętam że jakoś maj-czerwiec.

reklama
Kotuska to faktycznie u Ciebie jest podstawa do zrobienia histero, może zapytaj o to lekarza na najbliższej wizycie. Jesteś z Gdyni więc do szpitala miejskiego będziesz miała bliziutko. No a histero miała mi tam wykonać doktorka z invicty. Ponoć w Trójmieście najlepiej histero wykonuje właśnie szpital miejski w Gdyni.
Kasik nie kumam za bardzo. To te badania masz zrobić dla immunologa czy dla gina pod kątem tych komórek NK? tylko w invicta możesz zrobić badania?

Smerfeta ja dopiero jutro zaczynam brać gonal:) poprostu tyle antralnych sie tam mieści:) wiec niech ładnie urosną:)
Montana ja za 300 gonalu płaciłam 340 zł , w tej chwili wydałam 2422zl 1500j gonalu i 19 ampułek gonapeptylu :) myśle ze jeszcze dojdzie mi cos

Ostatnia edycja:
Anulla, czyli jak teraz mam krwawienie po tym poronieniu, to jak dostane następne to zaczynam czy jeszcze jeden będę czekać ?

jak dostaniesz następne to zaczynasz. Chybaże po poronieniu będą kazali dłużej zaczekać. U mnie od razu się nie udało i kazali 1 cykl czekać, ale po takich przejściach, może organizm będzie musiał się zregenerować.

Dziewczyny ja mam takie dziwne pytanie... te ampułki, strzykawki i peny po lekach gdzie wyrzucałyście? No bo do kosza na śmieci nie można a nie wiem gdzie to zutylizować?

reklama
Do góry