reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Powinni informować w aptekach czy w klinikach co robić z takimi odpadkami , ja też się zastanawiałam ale w końcu zabierałam do pracy.
Anulla w jakim momencie włączyli Ci heparynę ?

Mi immunolog mówiła że na pewno będę musiała brać przez całą ciąże, więc pewnie też dostanę po transferze, myślałam że wcześniej trzeba brać.

Ja dostałam Gonal F 900 j, ale po ile dzinnie mam tego brać dowiem się w następnym cyklu.Narazie czeka na mnie ten lek w lodówce. Ile u was kosztował ten Gonal? Ja za te 900 j dałam 940 zł kurcze fest duża cena :szok:...Jestem zadowolona bo lekarz mowi że mam zjawić się w 2-3 dc, pytam czy mam sie rejestrowac mówi ze absolutnie, a jak wypadnie w sobotę lub w niedziele to mam dzwonic to przyjedzie do kliniki. Jestem juz podekscytowana a to jeszcze prawie cały cykl czekania ;-)
Kasik a ty kiedy zaczynasz? Bo też pamiętam że jakoś maj-czerwiec.

Montana to i tak miałaś lepszą cenę ja za ten sam płaciłam 1060 zł ważne by był w lodówce.Ogólnie podliczyłam wszystkie leki do stymulacji i wyszło mi 5350 zł :sorry2: masakra

Tajger dużo Cię wyniosła stymulacja. Ja za pierwszym razem wydałam ok 2600 a za drugim trochę ponad 3000 przez to że włączyli mi cetrotide.

reklama
Ja tym razem na razie wydałam na leki 2700 i pewnie na tym się nie z kończy. Własnie zaczęłam plamić oj modle się aby @ przyszła dziś w nocy! Rano na wyniki i na usg skocze bo jak w Niedzielę się zacznie to jak sobie poradzę nie wiem:/

Do góry