reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Cześć Dziewczyny:)
Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko żebym do Was dołączyła?
Czytam Was już dość długi czas (pewnie nie ja jedna) i śledzę codziennie...kiedyś (rok temu) udzielałam się troszkę w wątku IUI, pamiętam Ciebie kasik36:) jeśli dobrze pamiętam czytałaś wtedy 50 twarzy Grey'a:)
Jak widzicie w mojej sygnaturce pojutrze robię badanie bety. Ogólnie przyczyną u nas jest czynnik męski - słaba armia:( Powiem Wam szczerze, że po prostu wariuję i nie wiem czy w końcu nie zwariuję:( Wszystkie moje objawy wskazują na @...piersi przestały mnie boleć, brzuch lekko pobolewa na @ i mam taki wodnisty śluz jak zawsze przed @:( Boję się, że nie doczekam do badania bety i wcześniej dostanę tą nieszczęsną @:(
Jak już pisałam czytam Was od dosyć dawna i trzymam za Was kciuki, a każdy pozytywny Wasz wynik mnie bardzo cieszy i daje nadzieje na lepsze dni:)

Ema bardzo dziękuję za info :tak: trochę zarabiają jak na mój gust no ale niech im będzie ;-) będę myśleć nad tym po wizycie ....

Powiedz mi może jeszcze jakie miałaś wyniki PRG i przy jakich dawkach luteiny ?
Przepraszam że cię tak męczę :zawstydzona/y:

Agulla84 super, kciuki za jutro :tak:

Ostatnia edycja:
Dzidzik, witaj ;)

KWIECIEŃ:

10.04.2014 Genna - gonapeptyl
10.04.2014 lady_margot crio transfer
10.04.2014 Tola podglądanko
10.04.2014 Fasolkowa punkcja
10.04.2014 Kotuska wysoka beta
10.04.2014 Agulla transfer
11.04.2014 Tajger podglądanko
11.04.2014 anuszka podglądanko przed crio
11.04.2014 dzidzik wysoka beta
12.04.2014 Kotuska wysoka beta
12.04.2014 Anulla wysoka beta
14.04.2014 Heiza wizyta u immunologa
16.04.2014 Agaawa wizyta i dobór stymulacji
16.04.2014 Infinity wizyta pęcherzykowa
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
19.04.2014 Anulla wizyta
22.04.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
24.04.2014 Infinity wizyta serduszkowa
24.04.2014 ema wizyta u gina prowadzącego
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna
25.04.2014 Genna wizyta i badanie hormonów
26.04.2014 Genna - start stymulacji
28.04.2014 AniaM wizyta - kolejne spotkanko z maluszkami
28.04.2014 Bernadka wizyta - rozpiska stymulacji
29.04.2014 Genna wizyta u anestezjologa

MAJ:

02.05.2014 Genna wizyta podglądanko
05.05.2014 ? - Genna punkcja
10.05.2014 ? - Genna transfer
12.05.2014 Kasik wizyta u immunologa
15.05.2014 ema wizyta w klinice i USG

Ostatnia edycja:
witam
dzidzi witam trzymam kciuki
lady margot&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy crio transfer
Ja dziewczynki mam jutro punkcję o 07:35 proszę trzymajcie ksciuki bo mam złe przeczucia, ostatnio pobrano mi 12 komórek a teraz ???? nie wygląda to dobrze.
agula &&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja lutkę mam 4x50 dowcipnie i duphaston 3x1
pierwsze prg miałam 19 ng/mol z kawałkiem, bałam się że mało ale doktorek powiedział że ok i najważniejsze że powyżej 10...
dzisiaj miałam 20,724ng/mol i leki bez zmian:)
i się nie przejmuj tylko pytaj:)

Ema dzięki :-) ten PRG to właśnie jedyne co mi nie pasuje w podejściu dr. bo przy 20 większość zwiększa lekko, jak chciałam po transferze robić weryfikację to też mówił że nie trzeba ... ja biorę trochę więcej na własną rękę bo za bardzo mnie to stresowalo :zawstydzona/y: zrobiłam niedawno PRG i mam 57 więc może trochę zmniejsze bo jak dr. zobaczy to padnie :sorry2:

no właśnie nie chcę sama kombinować, bo ogólnie potem jak łożysko zacznie funkcjonować to pewnie będzie widać zmianę po wynikach, bo z jakiegoś powodu będziemy zmniejszać leki...
myślę że chyba wie co robi... na razie jest ok więc będę grzecznie się słuchać :)

reklama
ema wszystko przebiega u Ciebie ok więc nie ma co kombinować ... ja miałam wcześniej pewne przeboje z PRG i różne zdanie w stosunku do dr. dlatego trochę działam na własną rękę ...

PS. Właśnie oglądam na TLC in vitro i PRG ma kobieta 65 a lekarz mówi że niski i stąd ma plamienie - i bądź tu mądra :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry