Anulla28
Cudzie trwaj !!!
ha ! Anulla wiedziałam, że nie wytrzymasz ! A mi się dziwisz ! Ja jutro jade, trudno co ma byc to będzie. Do soboty to wieczność !
no miałam wytrzymać ale nie dałam rady. Ale teraz do soboty wytrzymam Co prawda brzuch zaczyna mnie boleć coraz mocniej i to na @, więc mam co do wyniku obawy. Trzymam za jutro kciuki za Ciebie i coś mi się zdaje, że beta sporo podrośnie, no a potem za sobotę
Dziewczynki ja mam jutro crio stresuje sie jak za pierwszym razem ale teraz czy sie zarodeczek rozmrozi.powiedzcie mi jeszcze Flamexin 2godziny przed transferem razem z relanium, rawda? Martwie sie tez kto mi leki rozpisze i da recepty bo narazie mam tylko do jutra rozpisane...Anulla trzymam kciuki, daj mi dobry przyklad ze crio w invikcie sie udaje
powodzenia na crio jutrzejszym. dr S, będzie go przeprowadzał Leki bierzesz 2 godz wcześniej - tak jak piszesz. Jeśli masz zamiar wykupić weryfikacje, to dostaniesz rozpiskę leków do I weryfikacji, a potem już lekarz telefonicznie Ci ustawi. Jeśli nie bierzesz weryfikacji, to powiedz dr S. to wypisze Ci po wszystkich transferach pewnie. Ja tak czekałam na zwolnienie. Doktor jest tak sympatyczny, że na pewno Ci pomoże
Smerfeta - to straszne co piszesz, aż do Łodzi jechać. Ja tak się zastanawiam, bo mi podczas transferu lekarz powiedział, że przy zabiegu tym co u Ciebie możnaby sprawdzić co się dzieje, bo miałam problem przy transferze. Tylko ciekawe czy u mnie w mieście by to zrobili. Pewnie z rok bym musiała czekać, albo jak zwykle prywatnie:-(