Kasik do dr H. Suchomskiej prywatnie (chyba nie przekręciłam nazwiska?) w grudniu to nawet na następny dzień chcieli mnie umawiać, a teraz taki tłok?! Szok
Co do paszportu to rozumiem jutro się dowiesz co i jak?
Mi dr Suchomska zalecała zbadać (obok są ceny spisane z cennika w UCK w Gdańsku, nie znam tylko ceny LA):
Białko C 40,00
|
Białko S 60,00
|
Homocysteina 70,00
|
Współczynnik APC-R 30,00
|
Komórki NK 205,00
|
kardiolipinowe IgA (ACA-IgA) 58,00
|
PKY kardiolipinowe IgM (ACA-IgG) 58,00
|
β2-glikoproteinie ( β2GP1-Ab) 78,00
|
LA
Genna masz dziś wizytę w Gamecie?!!? No nie, a ja tam byłam
Może mnie widziałaś? ;-) Z tym że byłam ok 12:30
Heiza, Kotuska ta dr Szczyptańska ma na imię Joanna? To chyba ona nie potrafiła zrobić mi histero
Dostałam papiery ze szpitala. Napisali mi: "ujście wew kanału szyjki całkowicie zarośnięte". To ciekawe jakim cudem miesiączkuje
Podano również, że usunięto część zrostów z ujścia wew kanału szyjki - nadal nie dochodząc do jamy macicy. Mój dr (dr W) przeraził się, że nie potrafili mi zrobić histero. Boi się, że następnym razem bardziej mi zaszkodzą niż pomogą i zaleca mi dr Malinowskiego z Łodzi... ehhh - no przecież ze mną nie mogło być tak łatwo
W każdym bądź razie mój dr znowu stanął na wysokości zadania i dał mi nr do dr z Łodzi i będzie też z nim o mnie rozmawiał. Bardzo dobrze mnie potraktował i jestem mu wdzięczna że tak na mnie uważa.