reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Genna nie zrobił tych rakowych. Ma zamiar najpierw zrobić usg i gastroskopie i jak będzie wszystko ok to dopiero zrobi badanie genu. No bo jeżeli już coś jest to nie ma sensu badać genu za ponad 2 tys. :sorry:

Infinity gratuluję:-)
Magda dziękuję za wpisanie na listę
Agawa tak w Opolu zawsze się tak czeka chyba, ze idziesz na podgladnie (nie rejestrujesz się) rano i wtedy jesteś z reguły pierwsza
dziewczyny przyszły mi wyniki i zastanawiam się czy nie sa za niskie: Estradiol 1416, Progesteron 0,60 jest to mój 10 dzień stymulacji

Fasolkowa na jeden dojrzały pęcherzyk przypada 200-300 j estradiolu , wiec zależy ile ich masz,S progesteron jest super bo niski :)
Kasik no masz racje 2000 piechotą nie chodzi, myślałam ze na NFZ można zrobic .

dziękuję genna. Lekarz powiedział, ze mam ok. 10 takich które będzie pobierał na razie mają wymiary 14-16 mm a pozostałe to jakaś drobnica.

reklama
Do góry