reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Genna nie zrobił tych rakowych. Ma zamiar najpierw zrobić usg i gastroskopie i jak będzie wszystko ok to dopiero zrobi badanie genu. No bo jeżeli już coś jest to nie ma sensu badać genu za ponad 2 tys. :sorry:

Infinity gratuluję:-)
Magda dziękuję za wpisanie na listę
Agawa tak w Opolu zawsze się tak czeka chyba, ze idziesz na podgladnie (nie rejestrujesz się) rano i wtedy jesteś z reguły pierwsza
dziewczyny przyszły mi wyniki i zastanawiam się czy nie sa za niskie: Estradiol 1416, Progesteron 0,60 jest to mój 10 dzień stymulacji

Fasolkowa na jeden dojrzały pęcherzyk przypada 200-300 j estradiolu , wiec zależy ile ich masz,S progesteron jest super bo niski :)
Kasik no masz racje 2000 piechotą nie chodzi, myślałam ze na NFZ można zrobic .

dziękuję genna. Lekarz powiedział, ze mam ok. 10 takich które będzie pobierał na razie mają wymiary 14-16 mm a pozostałe to jakaś drobnica.

reklama
Do góry