reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

w końcu zadzwonili... i tak z 6 komórek 1 pusta, 1 niedojrzała. Ale 4 dojrzałe, zapłodnione i mamy 4 x 8A !!! Oby teraz do blastki takie piękne dotrwały. W środę transfer.:-)

reklama
Kotuska ładniutkie zarodeczki, oby wszystkie dotrwały do 5-tej doby :tak::-)

Danii ja też za nimi nie nadążam w tej Invikcie ale ostatnio też nie płaciłam za wizytę :confused: Zapraszamy do naszej majowej grupy, chociaż ja to w sumie czerwcowa chyba będę bo @ nadal brak, jak się na nią czeka to nie przychodzi wredota na czas a zawsze miałam regularnie. Po tych stymulacjach wszystko się rozregulowało :wściekła/y:

Anulla28, to będziemy szły razem tą ciężką drogą w oczekiwaniu na wynik ;-) Tak wiem ze profesor. Zresztą wszystkie wizyty miałam u niego. To będziesz miała transfer 3 i poprzedni tez miałaś 3. A ja Ci powiem ze miałam w sumie 3 transfery i wszystkie 19 -tego. Ale to się czasem tak śmiesznie układa.

Kotuska, mam nadzieję, że ten transfer będzie naszym ostatnim i się wreszcie uda i te liczby w datach okażą się szczęśliwe:)) Ja póki co zrezygnowałam z profesora i nie wiem czy wrócę do niego czy nie. Jakoś przerażają mnie te kolejki, gdzie trzeba czekać 1,5-2godz, a ja siedzę u niego 5 min, bo nic do mnie nie mówi i mało wiem po wizycie:) Dr Kasika też podobno jest małomówny, ale w sobotę tak się rozgadał, że pierwszy raz siedziałam ponad pół godz u lekarza. :)

cześć kochane dawno mnie nie było:)
jesteśmy już po kwalifikacji i co !!!! dziś podpisane papiery i od jutra stymulacja SZOK :szok: nie spodziewałam się że tak szybko.Jutro rano trzy badania z krwi fsh prog.E2 i do dzieła.
W pątek miałam histerioskopie powiedzcie mi czy nie za szybko ta stymulka?

reklama
Histero miałam w piątek a dziś dostałam miesiączkę więc jutro 2dc.Nie wiem jaki bo mój lekarz :( mało mówny ale napisane jest przygotowanie lekami do IVF-et w protokole z antagonistą gnRH
Moja wizyta trwała 3 min

Do góry