reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Magda akurat badania genetyczne wydaje lekarz, ja też musiałam specjalnie do Łodzi jechać po nie mimo iż rozmawiałam z lekarką przez telefon i wiedziałam jakie sa wyniki.

reklama
Magda, ja miałam bad. genetyczne robione w gamecie i normalnie odebrałam w recepcji. Myślę ze chcą skasować za wizytę. Zobacz lepiej wyniki bo jak będą ok to po co Ci wizyta ?

Dziewczyny z Invicty- u której mniej więcej dzwonią z lab. embriologicznego ? Bo ja czekam i się doczekać dziś nie mogę.

Kotuska do mnie wcześniej nie dzwonili dopiero w dniu transferu wszystkiego się dowiedziałam, a potem żeby mnie poinformować że reszta nie przetrwała dzwonili około 13 tej , może zadzwoń do nich sama .

Kotuska obawiam się, że przoczyli Twoją konsultację bo ja miałam podane konkretne godziny w których będą dzwonić ale w rzeczywistości najwcześniej zadzwonili o 9:40 a najpóźniej o 11:47. Chyba musisz sama do nich zadzwonić, najlepiej na infolinię i spróbuj się połączyć z konsultantem lub zostaw wiadomość.

Heiza czasami takie odstresowanie pomaga wrócić do pionu :tak::-) Nie zazdroszczę tylko umierania na drugi dzień, ja całe szczęście mam wprawioną głowę i bardzo rzadko umieram ;-) Czyli w listopadzie były inaczej dyżury transferów i punkcji niż teraz? Ja miałam w listopadzie punkcję w środę u pani doktor dwojga nazwisk. W piątki Z. chyba pracuje do południa i dltego robi punkcje a nie transfery:confused: W jakimś konkretnym dc badałaś homocysteinę i wit B12? A poziom kwasu foliowego też badałaś? Zastanawiam się czy jak dzisiaj lub jutro dostanę @ to czy mogę zbadać.

Agaawa służbowo czy nie ale pooddychałaś zakopiańskim powietrzem ;-) Fajnie, że jesteś już tak blisko. Moja @ robi mi psikusa i spóźnia się drugi dzień więc moja stymulacja rozpocznie się pod koniec maja więc ivf w czerwcu powinno wypaść.

Magda ja też wyniki badań genetycznych miałam na koncie on-line, nie musiałam nigdzie jeździć.

Kotuska obawiam się, że przoczyli Twoją konsultację bo ja miałam podane konkretne godziny w których będą dzwonić ale w rzeczywistości najwcześniej zadzwonili o 9:40 a najpóźniej o 11:47. Chyba musisz sama do nich zadzwonić, najlepiej na infolinię i spróbuj się połączyć z konsultantem lub zostaw wiadomość.

Dzwoniłam i wpisana jestem na 14.40 wiec się trochę pospieszyłam. Tak wiec czekam cierpliwie.....

Kasik kwasu foliowego nie badałam,a badania zleciła doktorka przy ostatnim telefonie nadzoru i zrobiłam je od razu nic mi nie wiadomo o tym czy muszą one być wykonywane w jakimś konkretnym dniu cyklu wiem że wysokość homocysteiny świadczy o postępujących zmianach zakrzepowych w organizmie.

Ostatnia edycja:
reklama
MARZEC:

31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna
31.03.2014 basia-krk wysoka beta

po powrocie z wakacji Wanesska wysoka beta :D

KWIECIEŃ:

01.04.2014 hania39 beta + wizyta
02.04.2014 agulla podglądanko
02.04.2014 Kotuska transfer
03.04.2014 Anulla28 transfer