reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

MARZEC:

27.03.2014 anuszka wysoka beta
28.03.2014 Kotuska83 8.20 punkcja
28.03.2014 lady_margot wizyta przed crio
28.03.2014 ema51 wizyta + USG
28.04.2014 hania39 wisyta + USG
28.03.2014 Kotuska punkcja
29.03.2014 AniaM wizyta serduszkowa
31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna
31.03.2014 basia-krk wysoka beta
po powrocie z wakacji Wanesska wysoka beta
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

KWIECIEŃ:

04.04.2014 Infinity wysoka beta
04.04.2014 enni wysoka beta
07.04.2014 AniaM wizyta zapoznawcza z nowym dr
08.04.2014 Genna ostatnia wizyta u immunologa
09.04.2014 Genna - gonapeptyl
14.04.2014 smerfeta wizyta przed crio
14.04.2014 Heiza wizyta u immunologa
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
24.04.2014 Genna - start stymulacji
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna

MAJ:

05.05.2014 ? - Genna punkcja
10.05.2014 ? - Genna transfer

Ostatnia edycja:
reklama
KasiaMakaronik bardzo mi przykro. Ale historia z tym podziałem. Znajomi tez mieli podane dwa zarodki i jeden im sie podzielił i maja trojaczki, no ale żeby z jednego zarodka trzy powstały, to keszcze nie słyszałam.

Hania przykro mi. Trzymaj sie Kochana!

Anuszka - czekam na super wiadomość! &&&&&&

Infinity - &&&&&&&&& teraz tylko czas musi minąć do wysokiej bety!

A ja dostalam @. Dzisiaj ide zrobić badania. I jadę na konferencje. Mam nadzieje ze to moje ostatnie duże pijaństwo przed InVitro udanym:)))

Czekam na pobranie krwi. Jak na szpilkach. Jak nigdy pełno ludzi. Odebrałam kartę info. Podano mi zarodek 4B I
I mamy dwa pingwinki :-D
Ale nie ma info jakiej klasy

Anuszka kciuki zaciśnięte, skoro bociany już przyleciały to na pewno przyniosły dobrą nowinę :tak::tak::tak:

Anulla ja jak byłam w poniedziałek to też było masę ludzi w kolejce do labo ale całe szczęście w dwóch miejscach pobierali więc sprawnie szło. Podobno jest jakaś akcja propmocyjna dla firm, że zapisują swoich pracowników i ich rodziny, myślę, że to dlatego. A co do estrofemu to kurcze szkoda, że sama nie zasugerowałaś lekarzowi, może przeoczył ten fakt z poprzedniego razu. No ale tak to jest, że my musimy być bardziej czujne niż lekarz. Mojemu wczoraj napisałam sms'a od kiedy mam brać ten steryd i nie odpisał :wściekła/y: Wzięłam jednak od dzisiaj bo jak bym wzięła od następnego cyklu to bym musiała zrobić powtórne badania w weekend majowy a to nie jest mi na rękę.

Heiza tak dokładnie to pan H ;-):-D Jaki ten świat mały :-)

Dziewczyny coś o gonalu Decyzja Nr 12/WC/2014 - Decyzje od 1 stycznia 2013 - Główny Inspektorat Farmaceutyczny myślę że ważna informacja dla niektórych z nas.​

Ostatnia edycja:
Anuszka cały czas trzymam kciuki!! Ale super, że masz jeszcze zarodeczki!!! :-D

Kotuska i ja za drugim podejściem bałam się tak samo, a może nawet trochę bardziej więc wiem co czujesz. Trzymaj się, jeszcze tylko troszkę :-)

Agaawa baw się na całego póki możesz ;-)

Anuszka kciuki zaciśnięte:) fajnie, że masz jeszcze 2 zarodki:)
Kasik, no żałuję że nie powiedziałam lekarzowi, ale uznałam, że on wie lepiej. Niestety kolejny raz nie posłuchałam swojej intuicji i wyszło nie tak jak trzeba:(

Dziewczyny
Trzęsę się jak galareta.
Niech ten tel już zadzwoni no!

Czy któraś z was pisała tu o klasach zarodków?bo nie mogę znaleźć aż do 801 strony :-(

reklama
Anuszka, kciuki z całych sił. Współczuje czekania. Kasik albo Smerfeta już nie pamietam pisała o klasach zarodków. A ilu dniowe miałaś? Blastusie?

Do góry