reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Smerfeta fajny ten Twój doktorek, że nie chce zmarnować mrozaczka tylko drąży temat. Z histero nie pomogę ale chyba nie taki diabeł straszny ;-)

Basia-krk zdecydowanie za wcześnie na betę przy 3 dniowym zarodku, nie załamuj się, za 2-3 powtórz i wtedy dopiero będzie miarodajna:tak::-)

Heiza to Ty ze służbą zdrowia za pan brat jesteś widzę ;-) Dzięki za info o leku, też tak mi powiedziała bratowa, że taka mała dawka nie powinna zaszkodzić. Zresztą dzisiejsza postawa innego gina, który bez wahania go wypisał też chyba o tym świadczy, w przeciwnym razie bałby się tak na oko przepisać. Pewnie znasz mojego kolegę bo remontował szpital w waszym mieście kilkakrotnie :-) Tzn jego firma.

Hania jasny gwint, strasznie mi przykro :-( Co się ostatnio dzieje na naszym forum, same złe wiadomości :sorry2:

Anulla nie mam pojęcia o co chodzi z tym estradiolem. Nie można go sztucznie wyregulować przed transferem? :confused:

reklama
haniu...strasznie mi przykro i współczuję bardzo...
ja bety nie powtarzałam już po piątku, teraz w piątek będę oznaczać przed wizytą... modlę się cały czas aby była już wysoka i żeby usg coś pokazało...
przerażające informacje na forum ostatnio...
ale musimy wierzyć

kciuki za jutrzejsze koleżanki:)

Kasik a no znam pana H nawet mój M go zna i to dobrze hi hi. Staram się dobrze żyć ostatnio szczególnie z ginekologami :-D zresztą już jednemu zapowiedziała że za to że tyle mu pomagam w dokumentach będzie mi winny przysługę jak już trafię na porodówkę :-D.

Smerfeta
Ja miałam histero
Miałam znieczulenie ogólne, trwało to chyba wszystko z pół godz.wycięli mi polip i wycinek. Wyszłam ze szpitala na następny dzień.trochę bolała macica kilka dni ale nie mocno.Lekko krwawiłam ze dwa dni a potem po małej przerwie dostałam @

Basia
Beta za wcześnie. Trzeba powtórzyć, zawsze mówią że negatywną trzeba powtórzyć! i się nie załamywać!

Hania
A ilu dniowy miałaś zarodek i w jakich dpt robiłaś bete? Może warto jeszcze powtórzyć bo to niewielki spadek

Dzięki Basia. ja za Ciebie tez trzymam kciuki, bo myślę ze te Twoje orgazmu to mimo wszystko dobry znak. Powtórz bete a sama się przekonasz :-)

reklama
witajcie, nie jestem w stanie was nadrobić z wczoraj, bo trochę się tu działo:)
Basiu, poczekaj na betę i zrób jeszcze raz tak jak mówią dziewczyny. Pewnie, że jeszcze poziom może wzrosnąć, także trzymam kciuki:)
Kasik - no właśnie przed transferem estrofemem regulują poziom estradiolu. Po prostu wkurza mnie, że mają moje wcześniejsze wyniki i była tam podobna sytuacja a brałam dużo większą dawkę leków. Także lekarz mógł od razu przepisać więcej, a nie minimalną. Do soboty, przez 2 dni, poziom na pewno nie wzrośnie do 500jednostek, więc nie wiem co będzie dalej. Ach, mam nerwa dziś i wszystko mnie wkurza. Wczoraj tyle było dziewczyn w ciąży i z małymi dzieciaczkami w labolatorium, że załapałam doła:zawstydzona/y:

Do góry