reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczynki
Co mogę brać na przeziębienie i gardło?
Boli głowa gardło i zaraz pewnie będzie katar
Jestem w 8 dpt

Jutro jak będę dalej tak się czuła to może pójdę do lekarza, może sypnie L4 to akurat do bety albo do przyszłego tygodnie będę w domku i się wykuruje

Hej kobitki, nie miałam czasu wcześniej się odezwać. Mija tydzień od wizyty w klinice w Opolu, jednak nie poszło tak jak bym chciała od razu. Lekarz dał skierowania na badania i doszedł do wniosku że skoro nie miałam wcześniej żadnych innych metod wspomagających zajście, to chciałby najpierw przeprowadzić dwa cykle stymulowane i dopiero jak one nić nie pomogą to przejdziemy do in vitro. Więc długa droga przede mną. pozdrowionka;-)

Hej dziewczynki, dziś taaaaki tu spokój że hoho :-D.
Mada ;) myślalam ostatnio o Tobie właśnie odnośnie wizyty. Hmm to mówisz że najpierw bedziecie próbować na cyklach stymulowanych. Z jednej strony może i dobrze bo oznacza to, że lekarz daje Wam spore szanse na ciążę, w mniej ingerujący w organizm sposób. A co powiedział o endometriozie i torbielu?

reklama
Kotuska83
Ja jestem do wtorku na urlopie.wzięłam sobie na czas stymulacji punkcji i transferu oraz trochę po wszystkim. W pracy nic nie wiedzą więc nie chciałam L4 z pieczątką kliniki.
A teraz zachorowałam :-(

Do góry