reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

hej:)
czekam na wasze wyniki i kciuki trzymam:)
moja betka dzisiaj 744,2:-):-):-)

gratulacje, pięknej bety:)) Niedługo zobaczysz serduszko na usg:)

Beta 13 dpt 106, nadzieja rośnie :-D

gratuluję bety, niech rośnie dalej, trzymam kciuki:)

hej dziewczyny
U mnie niestety nie udało się :-(.
Miesiąc temu chciałam zrezygnować z trzeciej próby ale teraz przez to że była beta postanowiłam że podejdę trzeci raz ale za jakiś czas.
Musimy wierzyć i walczyć dziewczyny !!!.

Będę jak zawsze podczytywać Was bo bez tego nie da się już żyć :-).

pzdr.Zzoska

przykro mi, że się nie udało. Walczyć trzeba, nabieraj sił i trzymam kciuki :) Trzymaj się.

reklama
Rowniez trzymam kciuki i gratuluje super betek;) ja przesunelam wizyte przed crio na 28.03.tak juz sie nie moge doczekac ze mi sie @ przesuwa jak nigdy

Lady_margot, może mogłaś nie odwoływać jeszcze wizyty. Ja też myślałam, że mi się przesunie jak nigdy, ale w ostateczności dostałam @ dzień przed wizytą. Zawsze miałam "objawy", a w tym miesiącu nic.
Ja jadę w środę, mam nadzieję, że wszystko będzie ok i jak najszybciej będzie transfer, bo już nie chce mi się do pracy chodzić i chętnie zejdę na zwolnienie chociaż takie krótkie:-D

Hehe no tez mam nadzieje odpoczac po crio.a ja akurat mam plamienia przed @ wiec wiem kiedy nadejdzie.to chyba z niecierpliwosci mi sie przesuwa bo juz chce wracac po mrozaczka.trzymam za Ciebie kciuki, bedziemy pewnie podobnie mialy crio;)

Hehe no tez mam nadzieje odpoczac po crio.a ja akurat mam plamienia przed @ wiec wiem kiedy nadejdzie.to chyba z niecierpliwosci mi sie przesuwa bo juz chce wracac po mrozaczka.trzymam za Ciebie kciuki, bedziemy pewnie podobnie mialy crio;)

coś mi się zdaje, że mam za małą dawkę estrofemu, w związku z czym termin transferu mi się przesunie w czasie, więc może akurat wypadnie nam podobnie:)

Byłam w Invikcie na pobraniu krwi z M na mutacje genów i ja na subpopulacji limfocytów i wiecie co się okazało? :szok: że mam na skierowaniu do subpopulacji również wpis "Płatnik: Ministerstwo" :biggrin2: i nic nie zapłaciłam :tak: Zdziwiłam się zarówno ja, pani w rejestracji i pani pobierająca krew. Możliwe, że to jakiś błąd ale co się będę kłócić ;-) Wyników na detekcje mutacji w genia BRCA1 czyli raka nie zrobiłam prywatnie bo mi pani odradziła w rejestracji. Powiedziała, że kosztuje 250 zł. a tak naprawdę ten wynik nic mi nie powie. Mogę nie mieć tego genu, mogę go mieć a nigdy nie zachorować a mogę nie mieć genu i być pierwszą osobą w rodzinie, która jednak zachoruje. Tak więc poczekam grzecznie do 10 czerwca bo wówczas mam za free :biggrin2: Wyniki subpopulacji mają być za 2 dni ale mutacje dopiero za 2 tygodnie. Nie spieszy mi się bo wizyta u genetyka 7 czerwca.

Od razu uprzedzę pytanie co kupiłam dzisiaj i jestem z siebie dumna bo oprócz zaopatrzenia firmy kupiliśmy sobie z M tylko po książce :-) Ja kupiłam tą polecaną przez dziewczyny "Szału nie ma jest rak", taka cieniutka a aż 29,40 zł.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki pamieta mnie ktos tu jeszcze?
Ja mam kilka dni urlopu przymusowego niestety taka polityka w naszej pracy , a jak bede potrzebowala ten urlop to bedzie problem zapewne

W poniedzialek mam wizyte kontrolna ciekawe co tam doktorek powie kiedy 2 podejscie mozliwe

reklama
Kwiatuszek no jak mamy Cię nie pamiętać, oczywiście, że pamiętamy :-) Widzisz tak to jest z urlopami, że najczęściej w prywatnych firmach dostaje się je wówczas kiedy jest przestój. Moje pracownice w hotelu też nigdy nie miały urlopu w sezonie letnim z uwagi na specyfikę pracy ale od 2 lat próbuję wykrzesać im chociaż po tygodniu wolnego bo wiem, że dla niektórych to spory problem.

Do góry