reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

hej:)
czekam na wasze wyniki i kciuki trzymam:)
moja betka dzisiaj 744,2:-):-):-)

gratulacje, pięknej bety:)) Niedługo zobaczysz serduszko na usg:)

Beta 13 dpt 106, nadzieja rośnie :-D

gratuluję bety, niech rośnie dalej, trzymam kciuki:)

hej dziewczyny
U mnie niestety nie udało się :-(.
Miesiąc temu chciałam zrezygnować z trzeciej próby ale teraz przez to że była beta postanowiłam że podejdę trzeci raz ale za jakiś czas.
Musimy wierzyć i walczyć dziewczyny !!!.

Będę jak zawsze podczytywać Was bo bez tego nie da się już żyć :-).

pzdr.Zzoska

przykro mi, że się nie udało. Walczyć trzeba, nabieraj sił i trzymam kciuki :) Trzymaj się.

reklama
Rowniez trzymam kciuki i gratuluje super betek;) ja przesunelam wizyte przed crio na 28.03.tak juz sie nie moge doczekac ze mi sie @ przesuwa jak nigdy

Lady_margot, może mogłaś nie odwoływać jeszcze wizyty. Ja też myślałam, że mi się przesunie jak nigdy, ale w ostateczności dostałam @ dzień przed wizytą. Zawsze miałam "objawy", a w tym miesiącu nic.
Ja jadę w środę, mam nadzieję, że wszystko będzie ok i jak najszybciej będzie transfer, bo już nie chce mi się do pracy chodzić i chętnie zejdę na zwolnienie chociaż takie krótkie:-D

Hehe no tez mam nadzieje odpoczac po crio.a ja akurat mam plamienia przed @ wiec wiem kiedy nadejdzie.to chyba z niecierpliwosci mi sie przesuwa bo juz chce wracac po mrozaczka.trzymam za Ciebie kciuki, bedziemy pewnie podobnie mialy crio;)

Hehe no tez mam nadzieje odpoczac po crio.a ja akurat mam plamienia przed @ wiec wiem kiedy nadejdzie.to chyba z niecierpliwosci mi sie przesuwa bo juz chce wracac po mrozaczka.trzymam za Ciebie kciuki, bedziemy pewnie podobnie mialy crio;)

coś mi się zdaje, że mam za małą dawkę estrofemu, w związku z czym termin transferu mi się przesunie w czasie, więc może akurat wypadnie nam podobnie:)

Byłam w Invikcie na pobraniu krwi z M na mutacje genów i ja na subpopulacji limfocytów i wiecie co się okazało? :szok: że mam na skierowaniu do subpopulacji również wpis "Płatnik: Ministerstwo" :biggrin2: i nic nie zapłaciłam :tak: Zdziwiłam się zarówno ja, pani w rejestracji i pani pobierająca krew. Możliwe, że to jakiś błąd ale co się będę kłócić ;-) Wyników na detekcje mutacji w genia BRCA1 czyli raka nie zrobiłam prywatnie bo mi pani odradziła w rejestracji. Powiedziała, że kosztuje 250 zł. a tak naprawdę ten wynik nic mi nie powie. Mogę nie mieć tego genu, mogę go mieć a nigdy nie zachorować a mogę nie mieć genu i być pierwszą osobą w rodzinie, która jednak zachoruje. Tak więc poczekam grzecznie do 10 czerwca bo wówczas mam za free :biggrin2: Wyniki subpopulacji mają być za 2 dni ale mutacje dopiero za 2 tygodnie. Nie spieszy mi się bo wizyta u genetyka 7 czerwca.

Od razu uprzedzę pytanie co kupiłam dzisiaj i jestem z siebie dumna bo oprócz zaopatrzenia firmy kupiliśmy sobie z M tylko po książce :-) Ja kupiłam tą polecaną przez dziewczyny "Szału nie ma jest rak", taka cieniutka a aż 29,40 zł.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki pamieta mnie ktos tu jeszcze?
Ja mam kilka dni urlopu przymusowego niestety taka polityka w naszej pracy , a jak bede potrzebowala ten urlop to bedzie problem zapewne

W poniedzialek mam wizyte kontrolna ciekawe co tam doktorek powie kiedy 2 podejscie mozliwe

reklama
Kwiatuszek no jak mamy Cię nie pamiętać, oczywiście, że pamiętamy :-) Widzisz tak to jest z urlopami, że najczęściej w prywatnych firmach dostaje się je wówczas kiedy jest przestój. Moje pracownice w hotelu też nigdy nie miały urlopu w sezonie letnim z uwagi na specyfikę pracy ale od 2 lat próbuję wykrzesać im chociaż po tygodniu wolnego bo wiem, że dla niektórych to spory problem.

Do góry