reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
hej dziewczyny
U mnie niestety nie udało się :-(.
Miesiąc temu chciałam zrezygnować z trzeciej próby ale teraz przez to że była beta postanowiłam że podejdę trzeci raz ale za jakiś czas.
Musimy wierzyć i walczyć dziewczyny !!!.

Będę jak zawsze podczytywać Was bo bez tego nie da się już żyć :-).

pzdr.Zzoska

hania39 super niech rośnie &&&&&&&&&&&&&&&&

smerfeta dziękuje dobrze sie czuje:)
teraz jade jeszcze do Gdyni na wiz. serduszkowa, a 7.04.mam umówioną kolejną wizyte zapoznawczą z nowym doktorkiem ;)

Kotuska ja szłam długim protokołem. najpierw Logest przez 17 dni, potem od 18 dnia Gonapeptyl do końca stymulacji, od 15 dnia Gonapeptylu dołączył Menopur 375 j. Po 5 dniach mały estradiol, więc przez kolejne 7 dni Menopur 450j. W sumie 12 dawek Menopuru i 26 Gonapeptylu czyli 38 zastrzyków :szok:

Heiza mój doktorek też dopatruje się przyczyny braku implantacji w nk, mówi, że jak wydzie coś nie tak to mam brać leki ale nie pamiętam dokładnie ile, chyba 2 tygodnie.

Lecę się przebrać na aerobic :tak: Wpadnę do Was wieczorem :-)
Kasik napisz mi co Ci powiedział właśnie o tych badaniach , zazdroszczę Ci tych treningów:-)

reklama
ZZOSKA trzymaj się , przykro mi bardzo ....:-(

Ja z mężem byłam tylko raz na rozmowie z jakąś Panią doktor w Invimedzie bardzo mi się nie spodobała, dosłownie zerknęła na wyniki męża nasienia i zaczęła sumami rzucać ile musimy mieć pieniędzy na in vitro, to kosztuje tyle a to tyle nie miałam pojęcia o czym ona mówi. To było 5 lat temu i moja wiedza o in vitro była bardzo mała. Zapytałam czy nic innego nie da się zrobić, może jakieś dodatkowe badania np. moje bo żadnych wtedy nie miałam, no i że to dosyć duże pieniądze na co mi odpowiedziała że jak będziemy je mieli do proszę się zgłosić i było koniec wizyty :szok:

Do góry