reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam nowe dziewczynk internet stare rownież, przepraszam ale nie udzielał sie jakoś ostatnio, nie wiem co mi jest , czytać was czytam ale jakoś pisać nie chce mi sie (to forum to nałóg!!!!!!!) , chociaz przyznam sie kilka dni nie czytalam was ale sie strasznie czulam, avteraz czekam tylko do wizyty wtorkowej czy torbiel zniknęła i czy mozemy zacząć, a od tygodnia chora siedzę w domq z zapaleniem zatok, tragedia, nigdy nie miałam z nimi problemu:/ oczywsice na antybiotyku ,
smerfeta paczka dotarła?
Zoska tak mi przykro
ema, Hania gratulacje kochane, jezeli kogoś pominelam toprzepraszam ale czytam i sama ńie wiem kto co pisze tak złe sie czuje, głowa boli szok!!
Infinity o której masz wizytę we wtorek?

AniaM zdradz nam jakiego lekarza przetestujesz?
Kasik to badanie co masz teraz zrobic, ja miałam robione jako pierwsze, mówiłam wam o tym, i ze wyniki i nazwy to jakiś kosmos :), mnie wyszło bardzo dobrze, generalnie 8 kwietnia mam ostatnia wizytę u immonologa po odbiór wyników białka c i białka S I finish, wczoraj byłam tez na usg piersi jak pan doktor kazał, przyznam sie ze nigdy nie badałem sie pod tym kontem i juz na pewno będę do roku to sprawdzać, oczywiście wszystko jest ok :)

Ostatnia edycja:
reklama
Genna, a ja sobie dziś o Tobie pomyślałam. Otworzyła mi sie 1-sza str. tego forum i mi się przypomniałaś.
Mam nadzieje ze we wtorek dostaniesz zielone światło i już będziesz działać. Trzymam kciuki, kuruj się bo do punkcji musisz się wyleczyć ;-) pozdrawiam ;-)

Zzoska przykro mi, ważne, że masz plan to trzyma w pionie :tak:

Heiza
dokładnie nie pamiętam co mi mówił o tych badaniach bo to dla mnie czarna magia. Wiem, że szuka przyczyny braku implantacji i tu widzi nadzieję. Jak będę miała wyniki mam dzwonić lub napisać sms'a. Podobno mają być wartości liczbowe i procentowe i jego interesują procentowe. Myślę, że najlepiej będzie jak mu wyślę skan wyników bo tak przez telefon można się pomylić.

Genna może to przesilenie wiosenne? Kciukasy za wtorkową wizytę :-)

Ostatnia edycja:
Oj kotuska pierwsza strona to mi sie śni po nocach, musze ja uzupełnić bo aż wstyd :szok:
chyba musze uśmiechnąć sie do Kasik i jej statystyk :)
Kasik przesilenie nie wiem, w rady nie mogłam, tyle roboty ze nie miałam czasu was czytać, po pracy czytałam na tablecie (a na iPadzie jest to trudne bo sam zmienia wyrazy i irytuje mnie to :/)ale jakoś tam nie było weny odpisać, wzielam sie za tworzenie......decoupage, takie troszkę odstresowujace i przynajmniej czas szybciej leci, miałam kilka zamówień więc sie wzielam, koleżanka urządza mieszkanie więc troszkę jej pomagam w dekoracji , więc pochłonęła mnie to co lubię, aleuzalezneienie od was jest silniejsze :)

Ostatnia edycja:
Genna dawaj nam tu zdjęcia swoich dzieł :-) Moje statystyki dotyczą tylko bet, estradiolu i progesteronu ale nie mam dat. Jak chcesz to jutro mogę podesłać na priv bo mam na innym kompie.

Kasik dziękuje bardzo za podpowiedź , ja mam procentową w normie , tylko liczbowa za duża więc może dobrze , no cóż pozostaje mi czekać na wizytę :blink:

reklama
Genna paczki niet ale wczoraj dostałam jakieś awizo, więc może...? Kuruj się mocno i jeśli mogę to polecam wodę morską do psikania do nosa, wspomaga leczenie zatok. Ja tak uratowałam
się przed antybiotykiem bo zapalenie zatok to u mnie częste zjawisko :-/

Zzoska przykro mi :-( ważne że jest duża szansa na kolejny raz i za to już trzymam kciuki

Heiza ale miałaś milusią doktorke :-/ Czy to dr Monika?

Do góry