Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kotuska - ja brałam weryfikację telefoniczną. 1 raz dzwonił lekarz, to kazał mi tylko zwiększyć dawkę luteiny. 2 raz zadzwoniła lekarka dwojga nazwisk i mnie kompletnie olała, tylko kazała dalej tak samo leki przyjmować i się rozłączyła. 3 raz zadzwoniła lekarka żeby powiedzieć, że trzeba odstawić leki. Każda z weryfikacji nie trwała więcej jak 1min. To za drogo jak dla mnie. Ja następnym razem tego nie biorę, tylko wolę iść do swojego lekarza z wynikami badań i jemu zapłacić, albo i nie. A poza tym uważam, że weryfikacja w 3 dniu jest bezsensowna i niepotrzebna, bo tylko się denerwujesz wynikami. Ja osobiście tego nie polecam, ale za pierwszym razem żebyś nie żałowała, to zdecyduj się na to.