reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasik, Smerfeta powodzenia :-)

DW ale wysoka ta Twoja beta, miałaś podane dwa maluchy?
Wyobrażam sobie jak musiałaś sie przestraszyć, ale najważniejsze ze wszystko ok. Ogromne gratulacje mamusiu :-)
A który Ty jesteś dpt?

Smerfeta wstałam dzisiaj wcześniej specjalnie dla Ciebie, żeby wziąć prysznic wcześniej i bez kombinacji o 8:20 trzymać za Ciebie kciuki :tak::tak::tak: Czekamy na baaaaaaaaaaaardzo dobre wiadomości:-) Ty już pewnie odzyskałaś świadomość i zaraz się dowiesz ile było kumulusów :tak:

Ja mam transfer o 14:20 więc na razie kciukasy za Smerfetę. Mam nadzieję, że moje zarodeczki dotrwają do transferu, tak bardzo się boję, że zadzwonią z Invicty, że transfer odwołany ... :zawstydzona/y:

DW wyniki ładniutkie więc się nie stresuj bo maluszkowi to nie służy :-)

Ostatnia edycja:
Hej!
Kasik dokładnie tak jak napisałaś. Już wszystko wiem. Miałam 4 kumulusy ale są 3 komórki więc Kasiu idę w Twoje ślady :-)

Dzięki dziewczyny za kciuki!!!! :-*

DW betka śliczna i wg mnie prawidłowa

Smerfeta - trzymam kciuki za komórki, niech ładnie się rozwijają na szkiełku:)
Kasik - trzymam kciuki za Twój transfer. Nie martw się, nie odwołają go. Już dziś będziesz mamusią:-) I oby tak już zostało:)

a dostałaś od lekarza skierowanie wewnętrzne na te badania tzn. na bete, progestereon, estradiol ? ja potrzebuje jakikolwiek papier żeby móc zrobić sobie to bezpłatnie. Wykupiłabym tylko samą konsultacje.

ja nie dostałam skierowań na badania, tylko robiłam prywatnie. Z Invicty na pewno nie dostaniesz skierowań - no chybaże ja o czymś nie wiem :)

Smefetka, Kasi trzymam kciuki i życzę powodzenia:-)

DW piękna ta Twoja beta, ja nie wiem jaka jest moja bo już nie robiłam dr. mi zakazał, ale nie martw sie mój lekarz mówi ze takie plamienia mają prawo się zdarzyć i lepiej jak są brazowe a nie czerwona krew, ale dobrze ze dzwoniłaś do doktorka. To faktycznie może być reakacja na luteinę, tyle jej pakujemy w siebie że ma prawo nas podrażnić, a progesteronem sie nie martw tak specjalnie bo widocznie ten co jest to w zupełności wystarczy dzidziusiowi, mi doktorek to nawet nie kazał go badać bo powiedział ze te wyniki są strasznie zafałszowane przez leki. A ja czuję sie dobrze normalnie tak jak bym w ciaży nie była, wszystko jak na razie jest oki, byłam dzisiaj zrobic "badania ciażowe" jak to mói mój doktorek i zobaczymy dalej, teraz czekamy na to zeby usłyszeć serduszko. Trzymam kciuki za jutrezjsze podglądanko.

Smerfetko kochana tak bardzo się cieszę :-) idziemy prawie łeb w łeb jak na razie :tak: Oby efekt końcowy nas obu był taki jak go sobie wymarzyłyśmy :zawstydzona/y: Kciukasy, żeby wszystkie 3 komóreczki się ładnie zapłodniły, dzieliły i rozwijały :tak::tak::tak:

Dani według pierwszego usg to 7tc :') dlatego beta już taka wyszła ;-) a miałam podanego jednego blastusia.
Madzia76 cieszę się, że u Was wszystko w porządku;-) masz już kartę ciąży założoną? A maluszek już pewnie większy jak ostatnio? ;-)
Chciałbym też jutro zobaczyć serduszko :-)

reklama
Smerfeta to teraz trzymam kciuki za pomyslne zaplodnienie i rozwój wszystkich komoreczek :-) Regeneruj się do transferu; -)

Do góry