pełna_nadziei83
Fanka BB :)
mój też, może się znamy? hihiMalwisia moj m ma rodzine w tamtych stronachw Damasławku
nawet byłam tam 2 tygodnie temu
Agnella l malwisia przypomnijcie mi w jakich klinikach podchodzicie do ivf?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój też, może się znamy? hihiMalwisia moj m ma rodzine w tamtych stronachw Damasławku
nawet byłam tam 2 tygodnie temu
Agnella l malwisia przypomnijcie mi w jakich klinikach podchodzicie do ivf?
Pięknie, ale moja Krysia instruktorka z jogi powiedziała że będe miec córkę i syna:-)
lawendowy zniknęłam z wątku bo tyle dziewczyn było że nie nadążałam z czytaniem i przestałam być na bieżącoA u mnie co? Miałam poród z komplikacjami, wody mi odeszły, akcja porodowa nie chciała ruszyć i cc zrobili mi za póżno po 24h, przez to mała miała problemy z oddychaniem i wylądowała na intensywnej
Ale teraz już jest dobrze i mogę się nią cieszyć, choć słabo przybiera na wadze i znowu straszą szpitalem
Warto dziewczyny się nie poddawać i walczyć o swoje szczęście, za was wszystkie trzymam mocno kciuki, wierzę że los do każdej się uśmiechnieA oto moja mała
Zobacz załącznik 575820Zobacz załącznik 575821
spiąca po mamusi cycu i minka na kupkę :-d
Witam:-) Widzę że się dzieje
Blue super że zaczęłaś, trzymam kciuki za owocne jajcobranie i piękne zarodki:-)
Agusia Ty juz jesteś o krok dalej, dziś czy jutro masz usg kontrolne? Za Ciebie tez kciuki żeby były piękne zarodki:-)
Lawendowy ogromnie się ciesze że i Ty zaczęłaś. :-)Oj będzie dużo ciąż:-)
Ja w weekend miałam warsztaty z jogi, hipnozy, zdrowego odżywiania, technik relaksacyjnych. Mam zablokowaną czakrę seskualności, ale moja Krysia instruktorka z jogi powiedziała że będe miec córkę i syna:-)
Mam szwagierkę któa ma drugi stopień reiki więc mi pomoże
Co prawda nie przyznałam się że robię ivf, ale dużo rozmawiałyśmy o niepłodności, mam przepis na ziółka, jak któraś będzie zainteresowana to napiszę.
Czuję duże zmiany u siebie. I że jestem coraz bliżej:-)
wczoraj ostatnia tabletka, czekam na @, dziś jadę do dermatologa ze swoimi kłykcinami, może mi je wymrozi od razu, bo później już nie będzie możliwości.
Życzę miłego dnia:-)
Pełna Twoja ksieżniczka jest cudowna, życze zdrówka dla malutkiej i dla Ciebie.:-)
Agusia pewnie dostaniesz te same leki, może o zróżnicowanej dawce, ale jeszcze kilka dni kucia przed Tobą, jutro się dowiesz ile na dany moment jest pęcherzyków.
Blue a Ty kiedy masz wizytę? Odzyskałaś kasę czy dopiero na wizycie która będzie?
Ja już się nie mogę doczekać rozpoczęcia, popracuję nad sobą, pełen relaks, joga, reiki i będę czekac na spełnienie marzenia. Wyszło mi wczoraj że mam być cierpliwa i mam ze spokejem oczekiwac :-)
I co najważniejsze będę mogła chodzić na jogę w ciąży-bo bardzo mnie wciągnęło.
Chyba w tym tyg zrobię jeszcze włosy bo póżniej odpuszczę na kilka miesięcy