reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Oficjalnie donoszę, że pierwsze koty za płoty. 3, słownie TRZY, zastrzyki za mną
biggrin.gif

No i najważniejsze, że jestem o te 3 zastrzyki bliżej do mojego Maleństwa.

Witam:-) Widzę że się dzieje:tak:
Blue super że zaczęłaś, trzymam kciuki za owocne jajcobranie i piękne zarodki:-)
Agusia Ty juz jesteś o krok dalej, dziś czy jutro masz usg kontrolne? Za Ciebie tez kciuki żeby były piękne zarodki:-)
Lawendowy ogromnie się ciesze że i Ty zaczęłaś. :-)Oj będzie dużo ciąż:-)

Ja w weekend miałam warsztaty z jogi, hipnozy, zdrowego odżywiania, technik relaksacyjnych. Mam zablokowaną czakrę seskualności, ale moja Krysia instruktorka z jogi powiedziała że będe miec córkę i syna:-)
Mam szwagierkę któa ma drugi stopień reiki więc mi pomoże
Co prawda nie przyznałam się że robię ivf, ale dużo rozmawiałyśmy o niepłodności, mam przepis na ziółka, jak któraś będzie zainteresowana to napiszę.
Czuję duże zmiany u siebie. I że jestem coraz bliżej:-)
wczoraj ostatnia tabletka, czekam na @, dziś jadę do dermatologa ze swoimi kłykcinami, może mi je wymrozi od razu, bo później już nie będzie możliwości.

Życzę miłego dnia:-)

reklama
Pełna_Nadziei, a Ciebie to już wieki nie widziałam :tak:
Zniknęłaś bez śladu z naszego forum. Nawet się ostatnio zastanawiałam, co tam u Ciebie.
No opowiadaj :-)

Lawendowy zniknęłam z wątku bo tyle dziewczyn było że nie nadążałam z czytaniem i przestałam być na bieżąco :sorry2: A u mnie co? Miałam poród z komplikacjami, wody mi odeszły, akcja porodowa nie chciała ruszyć i cc zrobili mi za póżno po 24h, przez to mała miała problemy z oddychaniem i wylądowała na intensywnej :wściekła/y: ale teraz już jest dobrze i mogę się nią cieszyć, choć słabo przybiera na wadze i znowu straszą szpitalem :wściekła/y:

Warto dziewczyny się nie poddawać i walczyć o swoje szczęście, za Was wszystkie trzymam mocno kciuki, wierzę że los do każdej się uśmiechnie :tak: a oto moja mała
Zobacz załącznik 575820Zobacz załącznik 575821
Spiąca po mamusi cycu i minka na kupkę :-D

Do góry