reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

ema wiem jak to ciężko jest czekać na ten cudzik... Ale Ty bądź dobrej myśli i czekaj cierpliwie, bo masz na co. W końcu aż 6 mrozaczków na Ciebie czeka :-)
co do mrożaczków...na razie jeszcze nie wiadomo niestety...mam nadzieję że wszystkie 6 dotrwają do mrożenia - na razie jest 2 doba dopiero...
mrożone będą w sobotę lub w niedzielę - liczę tylko na to aby ładnie się dzieliły do tego momentu...

reklama
Dziewczynki nie było mnie "chwilke" a tu takie newsy:szok::szok::szok::szok: Koniec roku, pracy sporo, a do tego jeszcze szykuje wigilię pracową, więc nawet nie mam czasu na siłownię i fitness bo jestem tak padnieta:/
Agnella kochana wielkie gratulacje mamuska!!!!!!!!! Praca sie nie przejmuj, idź do giną i tak jak dziewczyny mówią powiedz mu o wszystkim, jak nie bedzie chciał ci dać L4 idź do lekarza pierwszego kontaktu alemysle ze nie bedzie problemu:)

Ema spokojnie zuch zarodki bedą sie laaaadnie dalej rozwijały :)
sylwia wielkie gratulacje , cieszę sie ze udało sie bez ciężkiego sprzętu zaciązyc:)

Monia trzeba wierzyć w tego jednego maluszka, moze zawalczy!!!! Pamietam ze najbardziej dobila mnie wiadomość ze żaden moj maluszek nie przetrwał do mrozenia niż to ze nie wyszło:/ ,więc my tu za ciebie wierzymy w maluszka!!!

Jak zwykle po kolejnej wizycie u immunologa, wyniki świetne , kolejne skierowanie na badania, panie w labo juz mnie poznają :/ i znam panie wykonujące badania, sama im próbki donosze hahahahahaha , ale przynajmniej nie musze sie zgłaszać wcześnie rano w szpitalu na pobranie krwi :)

Jutro zmienia wiadomości w tabelce i dopisze nowe osóbki ktore przysłała mi info :)

Hej Dziewczynki, dziś rano oglądałam w "Pytanie na śniadanie" było info o Rządowym dofinansowaniu ivf. W Białymstoku w Kriobanku mają jeszcze 60 wolnych miejsc na ten rok! Nie wiem czy to którąś z Was zainteresuje ale może komuś ta wiadomość się przyda :-)

Dziewczyny, dziś beta 58,90 !!! Czy ja już mogę się zacząć naprawdę cieszyć? Bo jak na razie jestem jeszcze w szoku i boję się cieszyć, tym bardziej komukolwiek powiedzieć (w rodzince jeszcze nikt nie wie, oprócz mojego M wiedzą tylko 2 zaufane koleżanki i WY oczywiście ;-)) a z drugiej strony chciałabym wykrzyczeć to na cały Świat wreszcie :-):-):-)

reklama
Do góry