Dziewczynki nie było mnie "chwilke" a tu takie newsy
Koniec roku, pracy sporo, a do tego jeszcze szykuje wigilię pracową, więc nawet nie mam czasu na siłownię i fitness bo jestem tak padnieta:/
Agnella kochana wielkie gratulacje mamuska!!!!!!!!! Praca sie nie przejmuj, idź do giną i tak jak dziewczyny mówią powiedz mu o wszystkim, jak nie bedzie chciał ci dać L4 idź do lekarza pierwszego kontaktu alemysle ze nie bedzie problemu
Ema spokojnie zuch zarodki bedą sie laaaadnie dalej rozwijały
sylwia wielkie gratulacje , cieszę sie ze udało sie bez ciężkiego sprzętu zaciązyc
Monia trzeba wierzyć w tego jednego maluszka, moze zawalczy!!!! Pamietam ze najbardziej dobila mnie wiadomość ze żaden moj maluszek nie przetrwał do mrozenia niż to ze nie wyszło:/ ,więc my tu za ciebie wierzymy w maluszka!!!
Jak zwykle po kolejnej wizycie u immunologa, wyniki świetne , kolejne skierowanie na badania, panie w labo juz mnie poznają :/ i znam panie wykonujące badania, sama im próbki donosze hahahahahaha , ale przynajmniej nie musze sie zgłaszać wcześnie rano w szpitalu na pobranie krwi
Jutro zmienia wiadomości w tabelce i dopisze nowe osóbki ktore przysłała mi info