reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Agnela
Jupi!
Teraz czekamy na serduszko!

Moja klinika też miała jakąś dodatkową kasę w grudniu ale chyba po tym rozliczeniu faktur bo nie tylko do mnie dzonili no i ja dzięki temu zaczynam stymulację jeszcze w tym roku!
Czekam na @ jak na zbawienie, jak nigdy.brzuch niby pobolewa ale to może po dzisiejszym badaniu. W tym dc zazwyczaj dostawałam plamień a dziś nic. No Kurde no :-D
Im później przyjdzie @ tym gorzej bo święta za pasem

Agnella ale pięknie!!!! GRATULUJE GRATULUJE!!!!! :-D Jesteś chyba pierwszą naszą ciężaróweczką z Gamety Gdynia :tak::-D
Sylwia - już drugi naturalny cud :happy: gratulaaacje!!!!!!!

Ps. Genna jutro do ogólnego idę poprosić o skierowanie do genetyka. Mam nadzieję że dostane skierowanie bo bez niego nie chcieli mnie nawet zarejestrować w poradni genetycznej. Obym jeszcze załapała się na terminy

Ostatnia edycja:
hej

koleżanki z Gamety Gdynia...Może mogłaby któraś z Was podać mi emaila do embriologów??bo szukam i szukam tych papierów w których był podany i nie mogę znaleźć...a już nie chcę ich męczyć telefonami... i czy któraś z Was mailowo się kontaktowała - długo się czeka na odpowiedź??

hej

koleżanki z Gamety Gdynia...Może mogłaby któraś z Was podać mi emaila do embriologów??bo szukam i szukam tych papierów w których był podany i nie mogę znaleźć...a już nie chcę ich męczyć telefonami... i czy któraś z Was mailowo się kontaktowała - długo się czeka na odpowiedź??

Ja próbowałam się z nimi skontaktować mailowo wgruszczynski@gameta.pl. Maila otrzymałam od Pań z recepcji. Ale na mojego maila nikt nie odp. do dziś :wściekła/y:
Więc może lepiej skontaktuj się z nimi tel. Z tym, że kontakt tel. tylko i wyłącznie przez recepcję, dzwonisz na recepcję i panie Cię połączą, z tego co mi wiadomo nie ma bezpośredniego nr tel. do embriologów.

Smerfeta rzeczywiście masz racje agnella to pierwsza nasza gametowa ciężarówka :)
smerfeta ja akurat miałam skierowanie w ręku jak dzwonilam sie zapisać ale moj m jeszcze nie , powiedziałam ze mamy skierowania i nie było problemu z zapisaniem,
pa propo wyników to dzwoniła dzisiaj pani dr z Łodzi z poradni genetycznej ze moje wyniki kariotypow są i są OK a mojego starego jeszcze nie ma i mam dzwonić w poniedziałek , więc zdrowa jak koń a ciazy brak:baffled:
dzwonilam do gamety bo miałam dzwonić jak będę miała wyniki i umowic sie w okolicy świat na wizytę a tam terminy na drugą polowe Stycznia,pani z recepcji kazała przyjechać i wejść miedzy pacjentami , więc super pojadę pociągiem zeby moze nie wejść do gabinetu :/ ciuchciastycznie , moze któraś z koleżanek ma wizytę przed świętami ? To wejdę z nią :) miałam przyjść dowiedzieć sie kiedy mozemy zacząć , akurat mam jakoś tak dostac miesiàczkę więc mglabym ruszyć z antykami bo mam mieć długi protokol a tak przejade sie 200 km i moze sie dowiem czegoś od doktorka , więc jakby któraś miała wizytę to byłabym wdzięczna za info :)

Genna to jeśli uzyskam skierowanie to zapytam czy otrzymam też dla męża, jeśli tak, to tak jak Ty, od razu zadzwonię do genetyka i zarejestruje i mnie i eMa.
W gamecie czasem tak się robi, że babeczki stoją przy samym wejściu do gabinetu i gdy dr (czy poprzednia pacjentka) wywołuje następną, to ta czekająca wciska głowę do gabinetu i pyta czy może z wynikami. Ale najpierw też zapytaj tej co ma wejść, czy możesz z wynikiem bo dr tak nakazał. Tylko że u Ciebie raczej będzie potrzebne usg by sprawdzić czy jest wszystko ok i czy możesz zacząć antyki. Najlepiej więc zadzwoń do lekarza i zapytaj co masz zrobić, czy masz nalegać u pań w recepcji by Cię zarejestrowały czy masz tak wejść między pacjentkami. Jak dr powie, że masz się zarejestrować i powtórzysz to paniom w recepcji to one zrobią tak jak szef każe :happy:
Tak dumam, że skoro piszesz że tam tak ciasno z terminami to może jeszcze dr zapomni o mnie bo taki zarobiony będzie... a on jakoś druga połowa lutego idzie na urlop :zawstydzona/y: a mówił mi, że teraz na każdą wizytę będę tylko do niego przychodzić (chyba uważa mnie za swoją porażkę, bo niby taka zdrowa a tu klapa na całego wyszła :confused2: )

Smerfetko zgapilam sie o mogłam sie zapisać od razu ale ja byłam końiec października i ńie chciałam blokować miejsca , bo ńie wiedziałam kiedy konkretnie bedą wyniki, dr do połowy stycznia te jest na urlopie, na tej wizycie byłam w takim szoku ze nie wzielam do niego nr, zeby nie jeździć :/ a ma mi powiedziec kiedy będziemy zaczynać, więc moze nie zacznę jeszcze antyków , więc juz sama nie wiem:/

hej genna, a może po prostu poproś Panie z recepcji może podadzą Ci nr tel do Twojego dra żebyś mogła zadzwonić, powiedz że masz pilną sprawę, powinny dać. Albo napisz maila do dra, myślę że na pewno Ci odpowie.

reklama
Do góry