reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hej Kobitki ;) Chciałam tylko napisać ze wczoraj zrobiłam betę i jest ciążowa ;) Nie zdążyliśmy z m podejść do in vitro:tak:Chyba ze strachu udał sie nam naturals ;) Jest to dla nas o g r o m n y szok!!!!! Teraz czekam na wizyte u ginka i zobaczymy czy wszystko bedzie oki. Pozdrawiam Was ciepło i bardzooooo mocnoooo trzymam za każdą kciuki!!!!!!!
:-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D :tak: :-) :happy: :-D

reklama
goniab suuuuuuuuuuuuuuuuuuper wieści, gratulacje i czekamy na relacje z wizyty lekarskiej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zwolniłaś miejsce dla kolejnych potrzebujących :-D
coraz więcej cudów ostatnio :)
montana8 witaj na forum, gratuluje kwalifikacji ,a do jakiej kliniki się zakwalifikowaliście? i jaki lekarz tzn z której kliniki wam kazał 6 IUI robić? co za baran:angry: czy u was jakiś konkretny problem występuję. dużo pytań ale wiesz my tu wszystko o sobie wiemy , analizujemy swoje przypadki :-p

smerfeta skierowanie dostałam od lekarza pierwszego kontaktu, powiedziałam ze jestemy po nieudanym IVF i ze chciałabym skierowanie do poradni genetycznej na kariotypy i tyle.
ja się suplementuje, rozkładam sobie witaminki na 3 razy bo wtedy podobno lepiej się wchłaniają (czyli 3x30mg koenzymu) biore tez linocomplex NNKT to są kwasy omega 3 i 6 , do tego standardowo kwas foliowy, biore jeszcze wit D, a po wczorajszej wizycie u okulisty kolejna garść witamin na oczy , bleeeee już nie mogę patrzeć na te wszystkie tabletki.

Ostatnia edycja:
goniab gratuluję!!!! Jejku aż mi ciarki przeszły jak to przeczytałam:-D:tak:
To że jestem zakwalifikowana też mnie jakoś uspokoiło i wyciszyło, nawet przegapiłam dni płodne (chyba) heheh. Dzisiaj miałam dostać @. Wczoraj pojawiło się plamienie (brązowe) to mówię sobie no to jutro rano wstaje i potop. Wstałam rano i nic....mam wkładkę na której są znowu tylko niewielkie plamki. Jeszcze tak nie miałam. Boję się że coś z hormonami mi się dzieje:( Ciąży raczej nie podejrzewam bo piersi przestały mnie boleć i zrobiła mi się ładna cera, czyli o ile się nie mylę progesteron spadł....

Witam!
Dawno się nie odzywałam i też nie regularnie czytałam, więc do końca nie wiem co u Was. Zajrzałam tylko na pierwszą stronkę jak tam statystyki i coś ta jesień nam nie sprzyja:no:
GoniaB to cudna wiadomość, chyba musiałaś się wystraszyć tym IVF:-D
Angella kiedy dokładnie masz crio, wiesz już coś?
Kwiatuszeq bywasz tu jeszcze? Co u Ciebie?
Ciekawe jak tam nasza Lawenda;-) Pewnie już brzuszek widać.
Malwisia a u Was co słychać?
Gizas, Blue, Smefreta, Genna, Kasik36 widzę, że wy nie opuściłyście wątku, dalej walczycie -pozdrawiam Wszystkie.
Solostar co u Ciebie?
Pozdrawiam wszystkie staraczki!
A ja czekam kiedy będę mogła odebrać mojego jedynego mrozaczka, przez torbiele wszystko mi się przedłużyło i najszybciej jeśli wszystko będzie dobrze to dopiero na święta lub nawet po zabiorę go do brzuszka.

reklama
Agusiapela aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper wieści :) aż mi łzy stanęły w oczętach :-D
:happy::-D:szok::-);-):rofl2::tak:
jupijajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej kochana gratulacje wielkie zasługujesz na to szczęście.
widze ze ostatnio słabiutkie dają radę :) hihihihi
już poprawiam tabeleczkę:)

Do góry