ema51
Fanka BB :)
W końcu jakieś pozytywne informacje napływają gratuluję dziewczyny i życzę wam abyście zdrowo rosły i wasze bąble też ja czekam na wizytę i ruszam dziś ze stymulacją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OGROMNE GRATULACJE!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO I PIĘKNYCH 9 MIESIĘCY ;-)Hej Kobitki Chciałam tylko napisać ze wczoraj zrobiłam betę i jest ciążowa Nie zdążyliśmy z m podejść do in vitroChyba ze strachu udał sie nam naturals Jest to dla nas o g r o m n y szok!!!!! Teraz czekam na wizyte u ginka i zobaczymy czy wszystko bedzie oki. Pozdrawiam Was ciepło i bardzooooo mocnoooo trzymam za każdą kciuki!!!!!!!
Ema to 3mam kciuki za owocna stymulacje, a jakie antyki bralas no i przypomnij kto jest twoim prowadzącym lekarzem?W końcu jakieś pozytywne informacje napływają gratuluję dziewczyny i życzę wam abyście zdrowo rosły i wasze bąble też ja czekam na wizytę i ruszam dziś ze stymulacją
Angella kiedy dokładnie masz crio, wiesz już coś?
Tak,miałam criotransfer blastusia bardzo slabiutkiego ale wychodzi na to,że silnego