reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hej Kobitki ;) Chciałam tylko napisać ze wczoraj zrobiłam betę i jest ciążowa ;) Nie zdążyliśmy z m podejść do in vitro:tak:Chyba ze strachu udał sie nam naturals ;) Jest to dla nas o g r o m n y szok!!!!! Teraz czekam na wizyte u ginka i zobaczymy czy wszystko bedzie oki. Pozdrawiam Was ciepło i bardzooooo mocnoooo trzymam za każdą kciuki!!!!!!!
OGROMNE GRATULACJE!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO I PIĘKNYCH 9 MIESIĘCY ;-)
Takie wiadomości dają wiarę że i nam się uda. Czyżby w końcu zaczęły pojawiać się te dobre info na forum ???:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Angella kiedy dokładnie masz crio, wiesz już coś?

Hej Darka! Ja już jestem w trakcie przygotowań do crio, miałam mieć transfer 30 listopada ale ze względu na to, że endo coś słabo rosło wszystko przesunie się o kilka dni. Wczoraj byłam na wizycie kontrolnej (endo 9mm) i mam wyznaczony termin criotransferu na 3 grudnia na g. 14:40 :-)

Powiało optymizmem na forum, wreszcie bo ten nadmiar złych wieści ostatnimi czasy był przytłaczający...

Dziewczyny, które już są po, czy brałyście L4 po transferze? Jeśli tak, to na jak długo?

Przepraszam dziewczyny, które pominęłam, ale ostatnio rzadko tu do Was zaglądałam i praktycznie nie jestem w temacie, nie wiem co się dzieje... Wszystkim którym się udało GRATULUJĘ, a za te, które jeszcze walczą (tak jak ja) trzymam mocno kciuki :-)

reklama
Do góry