Karolina_123
Fanka BB :)
Tak gonapeptyl, a później dołożył jeszcze menopur.Też miałaś gonapeptyl?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak gonapeptyl, a później dołożył jeszcze menopur.Też miałaś gonapeptyl?
Szukaj po zadupiach, gdzie aptek nie ma na kto ma lek. Apteki ziko mają pootwierane opakowania i sprzedają bardzo jak ktoś potrzebuje ja potrzebowałam do dzisiaj żeby przetrzymać bo mi dzisiaj z Warszawy dziewczyna znajomego przywozi to mi wydały 4 fiolki w Ziko.
az sprawdzilam z ciekawości, mam 72 km do najbliższej apteki wychodzi na to ze Wrocław pusty.Do mnie właśnie przed sekundą zadzwoniła moja lekarka, że zarezerwowała mi w aptece i że dziś powinny być do odbioru. Podała mój numer telefonu i mają do mnie zadzwonić z apteki jak już będą. Więc jestem uratowana i tylko się utwierdziłam, że trafiłam do najlepszej lekarki pod słońcem![]()
Kurcze również pierwszy raz słyszę o takim przypadku .Być może jakimś cudem pomylono próbki lub dane pacjenta na wyniku? Bardziej skłaniałbym się właśnie do takiej przyczyny niż złej oceny chromosomów .Mogę zapytać gdzie w Katowicach robiłaś badania ?Czy miała któraś z Was sytuację że badanie kariotypu w dwóch różnych laboratoriach wykazały co innego? Robiliśmy kariotyp jeszcze przed przystąpieniem do programu i wynik był PRAWIDŁOWY. Dzisiaj dostaliśmy z Katowic i ten wykazał jakieś nieprawidłowości w chromosomie 17ktoś wie od czego zależą te wyniki?
He he ja też mam gdzieś w sobie przeczucie, że będzie dziewczynka .Tak się ucieszyłam że wyjezdzam z kliniki że przerysowałam samochód... swój o pierdzielony słupek. @spekoppar_ wie jaki jest piękny słupek do wyjazdu na 29 listopada spod kliniki. Tak się zdenerwowałam o roztrzaskam że mam nadzieję że nie wpłynie na Kruszynkę. Mam nadzieję że beta będzie ok podświadomość podpowiada mi znowu że to dziewczynka. Nie mogę przywyknac że jest ciąża... ale co o tym myślę to jak o dziewczynce.
Ja też mam problem z niskim progesteronem ,co chwilę mam zwiększana dawkę leków .Właśnie obawiam się, że te moje złe samopoczucie i mdłości to nie tyle objaw ciąży co właśnie tych końskich dawek proga.Dziękuję, ja właśnie mam zawsze ten sam problem z tym niskim progesteronem. Dziękuję za radę! Trochę zaczęłam się martwić ale widzę, że nie potrzebnie. Zwiększyłam dawkę a zamartwianie sobie odpuszczę - itak nic mi nie da
Pięknie oby tak dalejLecisz wysoko![]()
Mąż ma rację od tego jest ubezpieczenie .Najważniejszy teraz jest spokój ducha i to ,że nic wam się nie stało .Głowa do góry "to się wyklepie "A żebyście wiedziały, a mamy jeszcze nadluzsze i najszersze chyba dostapny samochód w osobówkach to już w ogóle kosmos zawsze powtarzam jak gdzies parkuje trzevabylo sobie *** dluzsze kupic..., tyle że ja na wyjeździe przewaliłam.
Mój mówi że po co się deneruje jak ac jest i po to to jest żeby się nie przejmować, ważne że nikomu się nic nie stało. Ale myślę że przerysowanie jego ulubionej zabawki na pewno bolało. Ale plusy ciąży nie mógł krzyczeć![]()
Ale z drugiej strony to zwykły progesteron. Ja dodatkowo mam brać 3x 2tabletki duphasonZ tego co wiem to niestety nie ma żadnego zamiennika właśnie. Bo też mam problem z prolutexem. Ostatnio jechaliśmy 70 km i udało nam się dostać tylko 2 z 3 opakowań na recepcie. Dzisiaj patrzyłam na kto ma lek to już nawet w Warszawie nigdzie nie pokazuje. Ja też mam 2x dziennie i mam tylko do soboty i nie wiem co dalej, czekam na info od lekarza![]()
Mam jeszcze dokładnie 10 fiolek. W Rzeszowie też brak ale podobno ma być dostawa w przyszłym tygodniu i sobie zarezerwowałamTo masz zlota lekarkę.
@bzzz1 nie chce żebyś się stresowała że nie ma leku, jak masz możliwość to załatw sobie wcześniej. Bo w weekend apteki inaczej pracują a jednak jest to potrzebny lek. Warszawa już pusta, Poznań, nad morze lub Wrocław.
No właśnie ja brałam 3x cyclogest i do tego jedna iniekcja prolutexJa też mam problem z niskim progesteronem ,co chwilę mam zwiększana dawkę leków .Właśnie obawiam się, że te moje złe samopoczucie i mdłości to nie tyle objaw ciąży co właśnie tych końskich dawek proga.