reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Do mnie właśnie przed sekundą zadzwoniła moja lekarka, że zarezerwowała mi w aptece i że dziś powinny być do odbioru. Podała mój numer telefonu i mają do mnie zadzwonić z apteki jak już będą. Więc jestem uratowana i tylko się utwierdziłam, że trafiłam do najlepszej lekarki pod słońcem 🥰
To masz zlota lekarkę.
@bzzz1 nie chce żebyś się stresowała że nie ma leku, jak masz możliwość to załatw sobie wcześniej. Bo w weekend apteki inaczej pracują a jednak jest to potrzebny lek. Warszawa już pusta, Poznań, nad morze lub Wrocław.

reklama
A na moim zadupiu nikt chyba nie używa prolutexu, bo w aptekach jest po wiele sztuk i znajomy mówi, że przesyła do innych aptek, bo u nich nie schodzi, a gdzie indziej jest ogromne zapotrzebowanie.
Więc jak ktoś ma aptekę Albę w swojej okolicy to warto zadzwonić czy mają, a jak nie raczej nie powinno być problemu, żeby wysłali z innej apteki.

Do mnie właśnie przed sekundą zadzwoniła moja lekarka, że zarezerwowała mi w aptece i że dziś powinny być do odbioru. Podała mój numer telefonu i mają do mnie zadzwonić z apteki jak już będą. Więc jestem uratowana i tylko się utwierdziłam, że trafiłam do najlepszej lekarki pod słońcem 🥰
Dlaczego ona nie może przyjmować w moim mieście albo ja nie mieszkam tam? 😭

U nas też świeży i też w sobotę ale o 13😉
Ja właśnie dostałam przed chwilą telefon od embriolog i nadal są 4. 🙏😊
3 są bardzo dobrej jakości, niestety 1 w gorszej że stoi w miejscu ale go jeszcze nie skreślają.
I to był ostatni telefon. I w najgorszym wypadku jakby nie było co transferować to też mają dzwonić w sobotę po 8.
Także jestem nastawiona na brak telefonu 🙏🙏🙏
I powodzenia ✊✊✊
Powodzenia Kochana! Ja chyba jednak spróbuję zadzwonić jutro. Daj koniecznie znać w sobotę jak się masz 🙂

To masz zlota lekarkę.
@bzzz1 nie chce żebyś się stresowała że nie ma leku, jak masz możliwość to załatw sobie wcześniej. Bo w weekend apteki inaczej pracują a jednak jest to potrzebny lek. Warszawa już pusta, Poznań, nad morze lub Wrocław.
Dzwoniłam do producenta i podobno jakaś dostawa powinna być od następnego tygodnia dostępna w aptekach, ale nie będzie tego niestety dużo. Więc kto potrzebuje to lepiej codziennie sprawdzać i wykupić od razu bo szybko znikną pewnie zapasy.

Dziewczyny, czy też miałyście różne jazdy po gonapeptylu? Może ktoś pocieszy bo jak na razie to mi tylko dochodzą skutki uboczne a to dopiero 3 dzień na nim 🙈

reklama
Do góry