reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Do mnie właśnie przed sekundą zadzwoniła moja lekarka, że zarezerwowała mi w aptece i że dziś powinny być do odbioru. Podała mój numer telefonu i mają do mnie zadzwonić z apteki jak już będą. Więc jestem uratowana i tylko się utwierdziłam, że trafiłam do najlepszej lekarki pod słońcem 🥰
To masz zlota lekarkę.
@bzzz1 nie chce żebyś się stresowała że nie ma leku, jak masz możliwość to załatw sobie wcześniej. Bo w weekend apteki inaczej pracują a jednak jest to potrzebny lek. Warszawa już pusta, Poznań, nad morze lub Wrocław.

reklama
A na moim zadupiu nikt chyba nie używa prolutexu, bo w aptekach jest po wiele sztuk i znajomy mówi, że przesyła do innych aptek, bo u nich nie schodzi, a gdzie indziej jest ogromne zapotrzebowanie.
Więc jak ktoś ma aptekę Albę w swojej okolicy to warto zadzwonić czy mają, a jak nie raczej nie powinno być problemu, żeby wysłali z innej apteki.

Do mnie właśnie przed sekundą zadzwoniła moja lekarka, że zarezerwowała mi w aptece i że dziś powinny być do odbioru. Podała mój numer telefonu i mają do mnie zadzwonić z apteki jak już będą. Więc jestem uratowana i tylko się utwierdziłam, że trafiłam do najlepszej lekarki pod słońcem 🥰
Dlaczego ona nie może przyjmować w moim mieście albo ja nie mieszkam tam? 😭

U nas też świeży i też w sobotę ale o 13😉
Ja właśnie dostałam przed chwilą telefon od embriolog i nadal są 4. 🙏😊
3 są bardzo dobrej jakości, niestety 1 w gorszej że stoi w miejscu ale go jeszcze nie skreślają.
I to był ostatni telefon. I w najgorszym wypadku jakby nie było co transferować to też mają dzwonić w sobotę po 8.
Także jestem nastawiona na brak telefonu 🙏🙏🙏
I powodzenia ✊✊✊
Powodzenia Kochana! Ja chyba jednak spróbuję zadzwonić jutro. Daj koniecznie znać w sobotę jak się masz 🙂

To masz zlota lekarkę.
@bzzz1 nie chce żebyś się stresowała że nie ma leku, jak masz możliwość to załatw sobie wcześniej. Bo w weekend apteki inaczej pracują a jednak jest to potrzebny lek. Warszawa już pusta, Poznań, nad morze lub Wrocław.
Dzwoniłam do producenta i podobno jakaś dostawa powinna być od następnego tygodnia dostępna w aptekach, ale nie będzie tego niestety dużo. Więc kto potrzebuje to lepiej codziennie sprawdzać i wykupić od razu bo szybko znikną pewnie zapasy.

Dziewczyny, czy też miałyście różne jazdy po gonapeptylu? Może ktoś pocieszy bo jak na razie to mi tylko dochodzą skutki uboczne a to dopiero 3 dzień na nim 🙈

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry