reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Fusun, musisz się dowiedzieć, czy aby na pewno można za dopłata wybrać PGD.
Lepiej mieć potwierdza informacje z kliniki. Bo jak na razie, to jest czeski film, nikt nic nie wie :tak:

Genna dzięki za info, tylko trochę nie zgadzają się liczby :confused: Skoro 2915 par się zarejestrowało to suma przed kwalifikacją i po kwalifikacji powinna być właśnie taka a różnica wynosi 24. Chyba, że należy odjąć pary odrzucone i te które zrezygnowały, wówczas tylko o 1 parę się nie zgadza ;-):-) Szczerze mówiąc byłam pewna, że więcej par się zgłosiło i więcej odpadło. Mój gin sam odrzucił 3 czy 4 pary pierwszego dnia. Jakieś chyba zakłamane te statystyki. Najbardziej podobają mi się ostatnie dane czyli ciąże, super, że tak szybko już się im udało :tak::-)

Fusun i Martaczi ja też w Invikcie w Gdańsku :-) Co prawda wizytę kwalifikacyjną mam dopiero 9 października, zarejestrowałam się 17 lipca a teraz czekam na wyniki piątej IUI ale pewnie do Was dołączę. Przetrzyjcie ładnie szlaki to będę miała łatwiej ;-):-D

Ostatnia edycja:
genna ja mieszkam jakieś 50 km od Bydgoszczy. Tak już bliżej Gniezna. Dziewczyny a czy w Gdańsku płaciłyście za wizytę kwalifikacyjną? Bo ja zapłaciłam 350 zł i nie wiem czy oni to prawnie pobrali?

reklama
Do góry