reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam się i ja:-)
U mnie dziś gorąco i słonecznie a ja się wpakowałam w robienie gołąbków i to mega ilości bo z 2 kg mięsa:baffled: Trochę mi to zajmie:happy: Ale jutro i w niedziele mam warsztaty z jogi, a zostawiam męża w domu samego i siostrzenice M 16 letnią więc będą mieć gotowy posiłek, a ja jadę ze szwagierką.
Agusia to jutro pierwszy zastrzyk:-) trzymam kciuki za owocną stymulację:-)
Ja też się nie mogę doczekać @, w ndz biorę ostatni antyk i czekam na@, myślę że w czw będe mieć pierwszy zastrzyk a najdalej w piątek, czyli tydzień został :)

reklama
Genna, tą informacją o PGD wlałaś nadzieję w moje serce. Ja dlatego zgłosiłam się do Invikty bo byłam przekonana,że za dodatkowe pieniądze będę mogła zrobić PGD. Ale na tamten moment nie można było. I to mnie zdołowało, bo po dwóch pełnych procedurach, 4 transferach siedmiu zarodków wiedziałam, że muszę zrobić coś więcej. Ale fajnie. 7.08 mam wizytę kwalifikacyjną, to dowiem się co i jak. Ale się cieszę :-)

Może jak jeszcze chwilę poczekam to pozwolą na FAMSI:-) To by było najbardziej wskazane w naszym przypadku. PGD ok, ale to jest tylko badanie informacyjne w sumie. Nie zmienia nic poza tym, że nie transferują bez sensu nie rokujących zarodków. FAMSI to już coś konkretniejszego

Genna jeszcze raz dzięki za takie informacje!!!
Fusun pamiętałam, że jesteśmy w podobnej sytuacji właśnie dlatego zapisałam się do invicty żeby zrobić jakieś dodatkowe badania!
do mnie dziś dzwonili z invicty powiedzieli że w 1dc mam przyjechać na wizytę kilka godzin przed na badania bezpłatne i na wizytę z anestezjologiem!
tak się przestraszyłam złych opinii na temat invicty ostatnio myślę że to wszystko się jakoś poukłada na razie to jest w tych klinikach szał sami nie wiedzą jak to wszystko zorganizować.

a widzę że coraz więcej staraczek z kuj-pom bardzo się cieszę mam nadzieję że kiedyś uda nam się spotkać na kawce :-)

a kto jeszcze startuje w inviccie w gdańsku?
kurde martwi mnie to ze od razu stymulacja bez żadnego wyciszenia???
hmm aczkolwiek przy mojej 3 stymulce nie miałam antyków i miałam najwięcej komórek!
GizaS o rety uwielbiam gołąbki mniam:-)
coś mnie dzis boli brzuch na okres a mam dopiero 23 dc:szok:

Agnella
jak najbardziej jestem za:-)

a kto jeszcze startuje w inviccie w gdańsku?
kurde martwi mnie to ze od razu stymulacja bez żadnego wyciszenia???
hmm aczkolwiek przy mojej 3 stymulce nie miałam antyków i miałam najwięcej komórek!
GizaS o rety uwielbiam gołąbki mniam:-)
coś mnie dzis boli brzuch na okres a mam dopiero 23 dc:szok:

Agnella
jak najbardziej jestem za:-)

Kochana ja też od razu stymulka bez wyciszenia :)

reklama
Do góry