Tak, u mnie na razie biało..@bzzz1 testowałaś?
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
tak ja dobrze reaguje na estrofem w dawce 2x2. Wiec wiedziałam ze bedzie okTo chyba bardzo ładne endometrium
Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Jeszcze jest czas ️Tak, u mnie na razie biało..
Nadzieja umiera ostatniaJeszcze jest czas ️
Kika87
Zaciekawiona BB
Lekarz dzwonił mówił że jest dobrej wysokości ten progesteron. Ja po 4 nieudanych transferach i jednym poronieniu po inseminacji to już badam się aż za bardzo ale i tak nie mam oczekiwań że coś zatrybi i będą dwie kreski.Nie, nie, progesteron nie jest bardzo zły. Myślę że niektórzy lekarze nawet by taki zostawili. Po prostu po transferach wolą by było więcej, mój lekarz chciał 30/40
Progesteron jest też wydzielany skokowo więc teraz możesz mieć np. 20. Nie ma co się denerwowac.
Devin
Moderator
Po tylu nieudanych transferach bierzesz jakieś dodatkowe leki?Lekarz dzwonił mówił że jest dobrej wysokości ten progesteron. Ja po 4 nieudanych transferach i jednym poronieniu po inseminacji to już badam się aż za bardzo ale i tak nie mam oczekiwań że coś zatrybi i będą dwie kreski.
Oj jak ja to znam. Po 4 transferze straciłam w ogóle nadzieję a 5 dał mi wymarzoną ciążę i córeczkę. To chyba jest tak, że często szczęście przychodzi kiedy się tego nie spodziewamy a jak na coś bardzo czekamy to często tego nie dostajemyLekarz dzwonił mówił że jest dobrej wysokości ten progesteron. Ja po 4 nieudanych transferach i jednym poronieniu po inseminacji to już badam się aż za bardzo ale i tak nie mam oczekiwań że coś zatrybi i będą dwie kreski.
Kika87
Zaciekawiona BB
Nie tylko te które są standardem przed i po transferzePo tylu nieudanych transferach bierzesz jakieś dodatkowe leki?
reklama
Kika87
Zaciekawiona BB
Została mi jeszcze oprócz aktualnej jedna próba z rządowego programu na własnych komórkach. Później tylko dawstwo ale tutaj nie mogę się przekonać. To jednak genetycznie nie będzie moje dziecko...Oj jak ja to znam. Po 4 transferze straciłam w ogóle nadzieję a 5 dał mi wymarzoną ciążę i córeczkę. To chyba jest tak, że często szczęście przychodzi kiedy się tego nie spodziewamy a jak na coś bardzo czekamy to często tego nie dostajemy
reklama