reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witajcie:)

GizaS myślami jestem z Tobą!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Smerfeta i Kasik za Was też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

oraz pozostałe dziewczyny (przepraszam, że Was nie wymieniam, ale w/w znam jeszcze z forum iui)
za WSZYSTKIE trzymam kciuki i trochę Wam tak pozytywnie zazroszczę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny

Gizas - no to ładnie, że 3 się zapłodniły.

Tak teraz najmilsze czekanie. Podali mi 1 zarodka, z reszta czekają. Wzięłam L4 na 4dni, a potem do pracy. Szef trochę zdziwiony, ze na L4, bo wczoraj jeszcze byłam i dobrze wyglądałam. Powiedziałam, że od gina. Tym razem nie wtajemniczałam ich. Nauczona, że nie zawsze to popłaca, stwierdziłam że na razie nie ma o czym mówić.

Olusia to Ty już niedługo będziesz testować :)

Ewis ja tak samo nie wtajemniczam nikogo... nie oplaca sie... wiem z wlasnego doswiadczenia... lepiej czasem nic nie mowic niz powiedziec za duzo :-D a w ktorym dniu mialas transfer? w 2 czy 3 dobie? i jakiej klasy? ja l4 nie musialam brac bo mialam akurta wolne w pracy tzn duzo wolnego miedzy dyzurami, wiec najwazniejsze dni to odpoczynek i lezalam sobie tez...

Tak juz nie dlugo testowanie... boje sie rozczarowania... no ale co ma byc to juz bedzie... nic juz tego nie zmieni...

A jak mam dac pod spodem opisy co i jak... bo nie wiem jak mam to zrobic...

Olusia - musisz wejść w panel użytkownika, a potem po lewej stronie edytuj sygnaturę.

Zarodeczek miał 3 dobę, ale nie pytałam jakiej klasy. P. powiedziała, że wszystkie są ładne. Wczoraj były 3 kom.

Rozumiem Cię doskonale - jeden wielki mętlik.

To w czwartek na betę?

reklama
Do góry