reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kaatik sprawdz w jakiej jednostce masz podane wyniki estradiolu ja tez miałam takie wysokie, ale lekarz na kartce dopisywał inną liczbe, wiec spokojnie spradz
smerfeta ciesze się ze tak milusio cie tam traktowali :) bardzo dobrze to o klinice świadczy no i o lekarzach :) kciukaski za transfer
kasik woow już zaraz punkcja a jeszcze niedawno tak się martwiłas ze taaak długo do kwalifikacji :)
ilonka twoje maluchy jak zawsze przesłodkie i jakie duuuuże i chyba buraczki jadły :p
pelna jak tam malutka? już lepiej z ulewaniem?
dziewczynki ale dużo się dzieje, wiec przypominam o podanie na PRV info do tabelki bo już was nie ogarniam!!!!!!!!!!! która nie poda nie będzie uaktualniona na pierwszej stronie!!!!

reklama
a właśnie dziewczyny ostatnio fajne materiały dostarczałyście, miło mi się oglądało i czytało, dzięki wielkie :tak:
Lilonka - a mi buraczki na buźkach jakoś tak z hallowen się skojarzyły ;-):-D bo wiesz wszystko na biało i do tego czerwone buźki :-)

Esiek to chyba niemożliwe, żeby tak szybko działał zastrzyk, to pewnie psychika płata figle.

Smerfeta czyli wielki dzień w czwartek :-) Fajnie, że masz taką super opiekę w klinice, to ważne dla naszej psychiki.

Gizas a Ty transfer masz w środę?

Lilonka widok Twoich dwóch szczęść zawsze nastraja mnie optymistycznie, ja też takie chcę :tak::-):tak:

Pełna miło Cię widzieć:-) jak Twoje szczęście, daje popalić?

Genna czas zasuwa jak szalony, sama nie wierzę, że to już tuż, tuż :szok: Po punkcji podam Ci dane do tabelki na pierwszej stronie.

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny

Gizas, Smerfetka - gratuluje czwóreczki, trzymam kciuki aby się dobrze rozwijały.
Do mnie P. embriolog dzwoniła ok. 8:30 i z 7 komórek, 6 prawidłowo się rozwija- wszystkie są czterokomórkowe. To są wieści z rana, mam nadzieję że się nie zatrzymały. Punkcję miałam w sobotę, a transfer we wtorek o 9:10. Także jutro będę w ciąży :-).

Kasik36 szybka decyzja co do punkcji. U mnie to trwało bo ostatnio mam cykle 32dniowe i punkcja była w 15dc.

Ewis u mnie to trochę skomplikowane bo tak naprawdę punkcję będę miała w 16 dc ale stymulację zaczęłam w 7 dc a 3 dni wcześniej odstawiłam Estrofem i doktorek mówił, że dopiero od tego dnia naprawdę zaczął się cykl więc tak jakbym miała punkcję 12 dc :sorry: Kciukasy za jutrzejszy transfer :-)

Dziewczyny cieszę się bardzo że idziecie jak burza, trzeba w końcu odmienić forum !!! Niedługo posypią się ciąże :rofl2::-D
Kasik36,genna z każdym dniem jest coraz lepiej, bo Nataszka jest coraz bardziej kontaktowa i swym uśmiechem wynagradza każde zmęczenie,ja podziwiam Lilonkę jak sobie radzi z bliźniakami, dziecko to naprawdę ciężka robota ;-):-) nie powiem - ostatnio daje mi popalić, bo ciągle jeździmy za emkiem w delegacje a mała potrzebuje ok 5 dni na klimatyzację w nowym miejscu, w związku z tym mam nieprzespane noce no i w dzień ma takie huśtawki nastroju, w ciągu 5 sekund potrafi się chichrać i płakać :eek: Ogólnie jest bardzo pogodnym dzieckiem, tylko że nerwus straszny za ojcem ;-)
Życzę każdej z was tych nieprzespanych nocy :-D i trzymam kciuki żeby nastąpiło to jak najszybciej :tak:

reklama
Do góry