reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dzień doberek:))

Kochane ja już tego wszystkiego nie ogarniam, tyle się tu dzieje:):tak::-D:szok: nawet nie odpisuje poszczególnym dziewczynom bo musiałabym siedzieć z kartka;) Czytam Was i trzymam kciuki. Jak ja zacznę procedurę pewnie nie jedna z was będzie już w zaawansowanej ciąży, czego Wam z całego serducha życzę:)

reklama
Kaatik gratuluje.... teraz czekamy ile sie zaplodni... a ile chcesz by tobie podali?:-)

A jakie zarodki mialas podane w maju?

Ewis czyli masz 6 wspaniałych zarodków a od dziś jesteś w ciąży i oby ten stan sie utrzymał prze kolejne 9 miesięcy:tak:
Kaatik to teraz trzymam kciuki za sexik na szkiełku, a co dr powiedział o wodzie w brzuchu i estradiolu?
Genna powodzenia na wizycie u genetyka:tak:

A ja czekam na info o moich lamuchach, choć na wypisie z kliniki napisane jest że to ja mam dzwonić pomiędzy 10-12, poczekam troche i jak coś to zadzwonię przed 12

Giza ja pierwszy tel mialam przed 10 tzn na drugi dzien od punkcji.. potem kolejny dzien to tel mialam o 12:45.. jesli pani tobie powiedziala ze zadz to na pewno tak bedzie... i wtedy umawiala sie zemna na transfer...

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam:sorry: 3 się zapłodniły, jutro transfer o 11:30:sorry:
Ostatnio tez tak było, a w 3 dobie miałam już tylko dwa które mi podali... ale się boję:-(
Chyba bym wolała transfer w 3 dobie:-(ale co ma być to będzie:-(
Boli mi brzuch jeszcze od punkcji, wcześniej tak nie miałam a teraz jakaś obolała jestem:confused2:

reklama
Giza to trzymam mocno kciuki.... super ze dalej się dziela... nio ja mialam w 3 dobie... zobaczymy.... Musi byc dobrze... ja tez mam juz coraz wiekszego stracha przed testowaniem... boje sie kolejnego rozczarowania... staram sie myslec pozytywnie no ale trudno po tylu przejsciach... No ale jak to mowia nadzieja umiera ostatnia.... Mnie teraz tzn od jakiegos czasu pobolewa brzuch i jajniki tak jak na @.. a dzis sie jakos dziwnie czulam rano, dzwigalo mnie do gory, no ale nie nakrecam sie... to tez moze wina lekow ktore biore... pare dni temu moj smażył slonine z cebula do kopytek i normalnie myslalam ze sie porzygam tak mi bylo nie dobrze... mowilam mu by pootwieral okna bo ja zaraz nie wiem co... a w zasadzie nigdy mnie az tak nie odrzucalo... hmmm no ale ... czekam dalej.... brzuch juz mnie boli od tych zastrzykow z fraxiparyny...

Rowne 2 tyg temu mialam punkcje... wiec owulacje liczy sie od punkcji? czy od nastenego dnia po daniu sobie zastrzyku?

Ostatnia edycja:
Do góry