reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Lawendowy to musiałś poprawić wszystkim humor tymi skarpetkami :-D jakby co to też takie posiadam na dnie szuflady, może w końcu się przydadzą :-D są nieziemsko kolorowe ;-) My imiona mamy wybrane w sumie od początku naszych starań ;-)

Esiek obawiam się że tak nie można robić zastrzyków. Rano brałam gonapeptyl -7 rano, a o godz 19 menopur. Lekarz specjalnie pytał o której biorę gonapeptyl i na tej podstawie wyznaczył godzinę przyjmowania menopuru (a menopur to to samo co Gonal ale 1,5 razy silniejszy)

reklama
Olusia popieram lawendowy_sen, że powinnaś się wstrzymać do bety. Aczkolwiek z tymi sikańcami to jest różnie. Ja tu na wiosce mogę kupić taki jeden, co mi ciążę pokazał przy becie 19 :-) Ale to nieważne, czekaj cierpliwie na badanie krwi.

kasik skarpetki po to, by zwyczajnie nie było Ci zimno ;-)

hej dziewczynki mimo iż ostatnio się nie udzielam to regularnie was podczytuję i wszystkim z całego serca kibicuję, a dla potrzebujących przesyłam ciążowe fluidki
Esiek ja robiłam zastrzyk gonapeptylu rano w brzuch, a wieczorem przyjmowałam menopur (zamiennik gonalu), gonapeptyl ma w strzykawce igłę niewymienną i spokojnie możesz całą wbić w fałd skóry, mi tak pokazywali w klinice i tak też robiłam w domu, powodzenia

Dziewczynki! Jestem po transferze :-) Wyhodowałam 3 prawidłowe zarodki z moich 4 komóreczek i jeden jest już ze mną :-) Trzymajcie proszę kciuki, bym miała piękny prezent urodzinowy. Betę mam robić 16.11

Keki trzymam kciuki za twoja fasolke :-)

Gonia ja mam rodzine w Gnieznie i w Trzemesznie:-)

Lawendowy_sen zrobie tak jak napisalas, aczkolwiek korci mnie, jestem ciekawa... myslalam by bete zrobic we wtorek i progesteron od razu ale hmm.. planowo powinnam to zrobic w piatek..

Smerfetka ja przy punkcji tez mialam ubrane skarpetki zeby nie bylo mi zimno... :happy:

Smerfeta i Gizas trzymam kciuki za was:laugh2:

Lawendowy_sen powysylaj troszke fluidków :tak:

He he moze faktycznie sie znamy :-) kto to wie :-) a wy laseczki jestescie na fb? :happy: szkoda ze wczesniej do was tutaj nie dolaczylam.....

Gonia tylko ze w piatek mam dniowke w pracy i nie bardzo bede mogla pojsc zrobic badanie krwi, wiec myslalam wczesniej o czwartku... a dzis mi przeszlo przez mysl zeby zrobic we wtorek... no ale w sumie co ma byc to i tak bedzie czy zrobie we wtorek czy w czwartek :-D

reklama
Do góry