reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

GizaS a z ilu pęcherzyków miałaś te 4 komórki? Trochę u mnie wydaje się mało na 9 (a może i więcej pęcholi), choć być może wynika to z wysokiego amh...

Malwisia przytulam... Trzymaj się dziewczyno i miej wiarę, że kolejna próba się uda!

reklama
Ja miałam pobrane 6 pęcherzyków, z tego były 4 komórki, 3 się zapłdoniły, jeden przestał się rozwijac po drugiej dobie, a mi podane były w trzeciej dobie dwa maluchy-8 komórkowy klasy A i 6 komórkowy klasy B.
Moje AMH to 0,7

ze względu na bardzo słabe nasienie M mamy ICSI a nawet IMSI, dr powiedział że robią IMSI tyle że w pakiecie MZ nie mam mowy o tym ale robią w większym przybliżeniu niż ICSI

Dziękuję za odpowiedzi. W końcu wczoraj dodzwoniłam się do lekarza. No i tak jak napisała Kotuska83 w tym roku robią do 220. Więc zaczynam na początku stycznia:-( A łudziłam się,że moooże prędzej;-)

reklama
Gizas dziękuję za Twój wczorajszy post. Chociaż przez chwilę zatliło się u mnie światełko nadziei. Ale niestety dziś wszystko prysło jak bańka mydlana. Odebrałam wynik. 0,80 mlU/ml czyli brak ciąży. Moje dwa bąbelki ode mnie odeszły. Spodziewałam się takiego wyniku a mimo wszystko to tak bardzo boli.

Bardzo mi przykro Malwisia, nie ma słów aby ukoić Twój ból wiec napisze tylko, że musisz być silna dla siebie i dla swoich przyszłych dzieci. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Do góry