keki84
Fanka BB :)
Dziewczyny, załączył mi się mega stres przed jutrzejszą punkcją... Straciłam apetyt i brzuch mnie boli z nerwów :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I na tą okoliczność wysyłam Ci całe mnóstwo bliźniakowych fluidków :-)No ja to się czuję jak bardzo doświadczona staraczakai stara stażem, najwyższy czas przejść na "ciężaróweczki po ivf" a jeszcze lepiej na "bliźnikai po ivf"
Hejka dziewczyny. czy któraś z Was mogłaby mi odpowiedzieć ile mniej więcej czeka się aby zostać zakwalifikowaną do programu IVF. W następny czwartek mam pierwsze spotkanie z lekarzem i ma mi przekazać wszystkie info.dotyczące programu. Chciałabym wiedzieć jak to wszystko wygląda - jkaie badania i ile trwa w praktyce od pierwszej wizyty do konkretnych już kroków - stymulacji. Lekarz mi wspomniał, że w styczniu 2014 już zaczęłabym stymulację hormonami. Po 5 latach walki z różnymi przypadłościami:endometrioza, mięśniaki, cysty pozostaje mi tylko nadzieja w in vitro - po ostatniej laparo, wyrok: jajowody niedrożne, i nie ma szans na "przetkanie"