Ania podanie 2 zarodków nie jest ograniczone tylko wiekiem 35 latteż tak myślałam, nawet nie chciałam prosić dr o dwa a ku mojemu zdziwieniu sam mi zaproponował podanie dwóch w dniu transferu. Ale u mnie tez podobna sytuacja, jeden zarodek był bardzo dobry a drugi ciut słbaszy i może bali się że nie dotrwa do blastocysty do morżenia a w macicy ma większe szanse.
Dr powiedział że więcej jest odsetek ciąż z podania dwóch zarodków ale nie koniecznie bliźniaczych, czesto dochodzi też do obumarcia jednego płodu na początku ciąży.
Malwisia przy trzydniowych maluchach wstrzymałabym się do 12 dpt, ale jak bardzo chcesz to możesz iść, tylko musisz bete powtórzyć niezależnie od wyniku za dwa kolejne dni
Dr powiedział że więcej jest odsetek ciąż z podania dwóch zarodków ale nie koniecznie bliźniaczych, czesto dochodzi też do obumarcia jednego płodu na początku ciąży.
Malwisia przy trzydniowych maluchach wstrzymałabym się do 12 dpt, ale jak bardzo chcesz to możesz iść, tylko musisz bete powtórzyć niezależnie od wyniku za dwa kolejne dni