agnella
Fanka BB :)
Kotuska ja jestem u dra Skw....a, na razie wrażenia pozytywne co do dra, nawet pomimo lekkiej hiperki bo w moim odczuciu prowadził mnie dobrze. Zresztą powiedział, że przy moim wysokim AMH (8,11) każda inna stymulacja (nawet te w ewentualnej przyszłości) zakończy się objawami hiperki i odroczeniem transferu :-(, ale na razie o tym nie myślę. Zobaczymy co los przyniesie... Ale podejście lekarzy czasami potrafi zaskoczyć negatywnie, tak jak piszesz. Najważniejsze jednak, że Ci się udało zakwalifikować i jesteś tu z nami, teraz to już z górki :-)
Doczytałam, że miałaś transfer blastusia. Ja mam mieć w grudniu, czy mogłabyś napisać jak to wygląda dokładnie? Kiedy zaczęłaś przygotowania tzn. w którym dniu cyklu, w którym dniu miałaś transfer, jak przygotowania i sam transfer, ogólnie jak to wszystko wygląda? Infinity też o to pytała bo też ma transfer w grudniu. Wiec obie będziemy wdzięczne za info :-)
Doczytałam, że miałaś transfer blastusia. Ja mam mieć w grudniu, czy mogłabyś napisać jak to wygląda dokładnie? Kiedy zaczęłaś przygotowania tzn. w którym dniu cyklu, w którym dniu miałaś transfer, jak przygotowania i sam transfer, ogólnie jak to wszystko wygląda? Infinity też o to pytała bo też ma transfer w grudniu. Wiec obie będziemy wdzięczne za info :-)
Ostatnia edycja: