agnella
Fanka BB :)
Infinity to wychodzi na to, że my mniej więcej w tym samym czasie będziemy podchodziły do transferu, bo ja też w grudniu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha no to trzymam za GrudzieńAniaM81 pisałam do dr Cz.. maila i mi odp ze powinien to byc grudzień Zobaczymy co powie jak teraz pojadę 5 listopada, a będzie to mój 15 dc. ehhh pewnie będzie mi kazał brać antyki, szkoda ze nie kazał ich brać wcześniej jak byłam we wrześniu;/ A Ty kiedy masz wizytę?
agnella a kiedy lekarz kazał Ci się zgłosić? Po @ w której ma nastąpić transfer? Wiesz od którego dc masz brać leki (i jakie?)
witam
więc mam dziś pierwszy dzień cyklu... i pierwszy dzień na antykach...
9 listopada do Gdyni i zobaczymy jak polecimy dalej
teraz tylko trochę niepewności co do kosztów stymulacji... dostłyście rospiskę i recepty na cały komplet leków już na początku czy podczas podglądań dokupywałyście?? nie mam pojęcia jak się nastawiać...