reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Gizas widziałam już tą tabelkę, nawet któraś z klinik na swojej stronie wyjaśnia dlaczego w tabelce jest 0 a u nich jest kolejka, że to niby pary, kóre już rozpoczęły stymulację i czekają na punkcję lub transfer a nie rzeczywista kolejka. Gizasku zaczniemy stymulkę w podobnym czasie i mam nadzieję, że to będzie ostatnie Twoje podejście z oczekiwanym skutkiem :-)

Wyniki faktycznie nie są optymistyczne, mam nadzieję że ilość pacjentek i pracy które są w Klinikach nie będzie wpływała na jakość i skuteczność leczenia - u mnie np. bardzo narzekają na 'papierkologię' ...
Dziewczyny, z moich 6 komórek zapłodniły się wszystkie, dzisiaj 2 doba i wszytko wg. embriologa wygląda dobrze :tak:
Teraz pozostaje czekać do soboty czyli piątej doby - oby jak najwięcej prawidłowo się podzieliło i nadawało do zamrożenia.

Pozdrawiam Was.

reklama
Gizas super że tak szybko zaczynasz kolejne podejście, mówią że do 3 razy sztuka, więc teraz nie ma innego wyjścia - musi się udać :-D A z twoim nastawieniem pozytywnym tym bardziej .
A teściówką się nie przejmuj, nie jesteś sama, ja już trzeci tydzień "leczę się" z wizyty mojej teściowej i jej tekścików że rzekomo głodzę jej wnusię :eek: A miałyśmy taki dobry kontakt zanim nas odwiedziła :sorry:
A jak w ogóle się czujesz fizycznie po tylu stymulacjach?
Kasik36 widze że dziłasz ostro, ani się obejrzysz a będziesz testować, potem stresować się przebiegiem ciąży, porodem i wychowaniem dzidziusia hihi &&&&&
Infinity zaciskam kciuki żeby zarodeczki pięknie się dzieliły, wszystkie się zamroziły i odmroziły :-)
Wiecie może co słychac u Blue i Hope?

Do góry