Kwaituszek, Kachna los nie jest sprawiedliwy, życzę aby po tych dniach słabości, smutku i rozgoryczenia wróciły chęci do dalszej walki, to przegrana bitwa, a wojnę wszystkie wygramy. Mocno w to wierzę
Byłam dziś na kontroli, wszystko ok, zostały mi jeszcze trzy dni antyków, @ i drugiego dnia cyklu zaczynam kucie, znowu Gonal F 225jm, 6 ds dołączam cetrotide i kontrola. Wydałam dziś 2280 zł. Dodatkowo legalnie ( bo ostatnio brałam na własna rękę) mam encorton 5 mg, ale sama napomknęłam o tym. Dr zasugerował łączenie 150 gonalu i 75 menopuru, ale zgodnie stwierdziliśmy że nie lubimy menopuru, do pierwszego ivf byłam stymulowana własnie menopurem i to aż 400 jm a miałam tylko jeden słaby zarodek
Rozmawiałam z dr o programie z TLC, powiedział że uważa że klinika Novu jest bardzo dobra, ale ostatnio ma znacznie niższy procent cykli ivf ze względu na stosunkowo niską kwotę z dotacji z MZ, ma porównywalną do mojego Gyncetrum-katowice.
Mówiłam że dziewczyna z 13 komórek, miała aż 11 zarodków 5 dniowych, powiedział że jest to tak małoprawdopodobne że prawie jak cud
pytał o AMH ale nie słyszałam żeby w programie mowili tylko wychwyciłam FSH koło 7.
Czyli ja za +- tydzień rozpoczynam stymulkę, moje 3 podejście