reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kwiatuszek, Kachna tak bardzo mi przykro :-:)-:)-( TULĘ WAS OBIE MOCNO
Dziewczynki, co tu się dzieje, ja tego nie rozumiem, ja tak bardzo wierzyłam w ivf i tak jak enni myślałam, że to taki "pewniak". Ale już zostałam sprowadzona na ziemię z wielkim hukiem :-(

reklama
dziewczynki i jak Wam się podobał odcinek angielski? mnie się podobał bo było dużo o embriologii której nie możemy zobaczyć, wiec super, no i nie pokazali tylko szczęśliwego zakończenia, wnet na odwrót, a zauważyłyście ze podczas transferu nie było usg?

Genna program zbyt optymistyczny nie był, na 5 przypadków tylko 1 się udał :-( Mnie zaskoczył ostry makijaż uczestniczek, zwłaszcza jednej podczas punkcji, bogata biżuteria i obecność mężów. Czy w Polsce też to tak wygląda? Wniosek nasunął mi się jeden po tym programie - cała nadzieja w dobrym embriologu :tak::-)

Kasik mężowie wychodzili podczas punkcji a na transfer byli, u mnie nie mógł być, nie wiem jak się praktykuje w innych klinikach, wpuścili go do mnie jak na sale zawieźli mnie
no panie trochę "odwalone" były, niektóre oczywiście.... oki lece na kolejny odcinek

Kacha Kwiatuszek jak mi przykro :( Kiedyś też myślałam że ivf to się na pewno uda a dziś nie wierzę że u nas komóreczki dotrwają do transferu :( Jak gościłam na wątku IUI to tam kilka dziewczyn pod rząd robiło ivf i wszystkim udało się za pierwszym razem. Za ich przykładem zasugerowałam się że mi też się tak uda, ale dziś nie liczę już na taki cud. A tak w ogóle to w piątek mam punkcję.

Malwisia super, że już w piątek, kciukasy zaciśnięte :tak::-):tak:

Program polski też nie napawa optymizmem, pierwsza przedstawiona para poniosła porażkę przy pierwszym podejściu :-( Miałam wrażenie, że zwalili winę na chorobę po transferze bo najłatwiej jest na coś zwalić :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry