reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kwiatuszek, Kachna tak bardzo mi przykro :-:)-:)-( TULĘ WAS OBIE MOCNO
Dziewczynki, co tu się dzieje, ja tego nie rozumiem, ja tak bardzo wierzyłam w ivf i tak jak enni myślałam, że to taki "pewniak". Ale już zostałam sprowadzona na ziemię z wielkim hukiem :-(

reklama
dziewczynki i jak Wam się podobał odcinek angielski? mnie się podobał bo było dużo o embriologii której nie możemy zobaczyć, wiec super, no i nie pokazali tylko szczęśliwego zakończenia, wnet na odwrót, a zauważyłyście ze podczas transferu nie było usg?

Genna program zbyt optymistyczny nie był, na 5 przypadków tylko 1 się udał :-( Mnie zaskoczył ostry makijaż uczestniczek, zwłaszcza jednej podczas punkcji, bogata biżuteria i obecność mężów. Czy w Polsce też to tak wygląda? Wniosek nasunął mi się jeden po tym programie - cała nadzieja w dobrym embriologu :tak::-)

Kasik mężowie wychodzili podczas punkcji a na transfer byli, u mnie nie mógł być, nie wiem jak się praktykuje w innych klinikach, wpuścili go do mnie jak na sale zawieźli mnie
no panie trochę "odwalone" były, niektóre oczywiście.... oki lece na kolejny odcinek

Kacha Kwiatuszek jak mi przykro :( Kiedyś też myślałam że ivf to się na pewno uda a dziś nie wierzę że u nas komóreczki dotrwają do transferu :( Jak gościłam na wątku IUI to tam kilka dziewczyn pod rząd robiło ivf i wszystkim udało się za pierwszym razem. Za ich przykładem zasugerowałam się że mi też się tak uda, ale dziś nie liczę już na taki cud. A tak w ogóle to w piątek mam punkcję.

Malwisia super, że już w piątek, kciukasy zaciśnięte :tak::-):tak:

Program polski też nie napawa optymizmem, pierwsza przedstawiona para poniosła porażkę przy pierwszym podejściu :-( Miałam wrażenie, że zwalili winę na chorobę po transferze bo najłatwiej jest na coś zwalić :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry