reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

o qrcze nie było mnie raptem jeden dzień na forum, a tu już tyle namachałyście, że ciężko mi za wami nadążyć:-), wczoraj wieczorkiem byłam u mojego gina na wizytce prywatnej i wyobraźcie sobie, że poznał mnie mimo iż ma tyle pacjentek i już w drzwiach pytał się czy się udało, ale ci lekarze mają pamięć:szok:, o receptę na nfz nawet nie musiałam się pytać od razu sam zaproponował, a za wizytkę wziął jedynie 50zł:-), dziś od rana też zabiegana z córcią byłam w szpitalu na zabiegu, później codzienne obowiązki i niestety trochę mój brzusio odczuł, kiedy zaczęłam się śmiać przeszył mnie tak niesamowity ból, że jestem cała w strachu oby tylko z dziecinką było wszystko w porządku, sama uspokajam się, że może to jeszcze organizm nie doszedł do siebie po punkcji, a może nadal zbyt aktywny tryb życia prowadzę i powinnam trochę przystopować, tylko to nie takie łatwe teraz czeka mnie jeszcze weekend na uczelni ....

reklama
Malwisia
Niedobrze z ta twoja nogą.

Darka
Takie podejście mi sie podoba, nie poddawaj się!tak 3mać

Syl-wia
Załamujesz mnie.połowa 2014roku?
Ja dopiero 29.10 być może będę miała kwalifikację to ciekawe na kiedy na mnie przyjdzie pora?

Kasik, Czerwona oliwka
Super!cieszę się razem z wami! Ja mam nadzieję dołączyć do waszego grona 29.10

@mika
Ale BETA!
Super!

Dagna
Ja myślę że musisz się spytać o takie sprawy w klinice. Ale chyba nie wezmą cie szybciej do programu, dużo chętnych jest i wszystko chyba przeciągaja. Ale może warto się wybrać do takiej kliniki na pierwsza wizytę, zarejestrować się w programie, dowiedzieć się jakie badania jeszcze zrobić i takie tam.potem minie termin tych 24 mies i kwalifikacja. Widzisz tak Kasik36 miała.

Anuszka jakiś czas temu jak czekaliśmy na kwalifikację (sierpień) mówili, że teraz nie kwalifikują juz tylu pacjentek i jest ich znacznie mniej niz na początku. Dlatego może nie będzie aż tak źle. Poza tym w Provicie teraz czekają na decyzję MZ w sprawie zwiększenia limitów i powiem Ci, że mocno na to liczę. Aż głupio mi dzwonić bo sprawa miała wyjaśnić się do końca września i się przeciąga, a ja wydzwaniam dość często żeby zapytać:)

U mnie chyba klapa zero nic mnie nie boli nawet cycki przestały boleć tylko te zaparcia mnie męczą. Emka wysłałam do apteki bo ja bym się czasem na sikacza skusila. W nocy chodziłam co chwilę siku myślałam że może to jakiś objaw ale to chyba du,.. Dziś mam termin @

Dzien doberek:)

kwiatuszku powiedz kto Cie prowadził na Polnej? Mnie jak na razie prof. J nie wiem czy już tak do końca czy to się zmienia? A punkcje i transfer robią tam na 2 piętrze? na przeciwko pokoju 222? jak byłam na kwalifikacji to 3 dziewczyny wywozili chyba z punkcji a później 2 miały transfer

Lawendowy dzięki za info o cenie porodu w swiss ale dla mnie to tak odległa przyszłość, normalnie science fiction ;-):-) Myślę, że jednak z uwagi na zbyt dużą odległość (120 km) nie będę brała tego pod uwagę, chociaż moje 2 koleżanki też nie miały blisko (80 km i 85 km) :confused:

Ogólnie doktor J ale nieraz ocenę przeprowadzal doktor D właściwie większość wizyt na ocenie miałyśmy u doktora D. Ale jakieś większe decyzję podejmuje doktor J jeśli jest on twoim prowadzącym lekarzem. Chociaż doktora D miło wspominam. Tak na 2piętrze tam wszystko robią i ta masa dziewcząt w poczekalni to na ocenę jajeczkowania w większości. To na jakim etapie już jesteś?? Jak będziesz miała jakieś pytania albo coś to pisz pomogę

reklama
Dziękuję bardzo za wypełnione ankiety, nawet nie wiecie jak bardzo mi pomagacie. Obecnie mam 35 ankiet, a potrzebuję ok 100, dlatego bardzo serdecznie zachęcam do wypełniania. Z góry bardzo dziękuję
usmiech.gif

http://moje-ankiety.pl/respond-52794/sec-XKyg xmTR.html

Do góry