reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
genna najpierw miałam iść w piątek na bete bo to będzie 8 dzień po punkcji ale teraz nie wiem, w niedzielę mam termin spodziewanej @ ale przez te leki wszystko się mogło poprzestawiać, jak będę miała dostać @ to pomimo brania luteiny to i tak dostanę bo nie raz tak miałam. Nadal nic mnie nie kuje, piersi miękkie.

genna najpierw miałam iść w piątek na bete bo to będzie 8 dzień po punkcji ale teraz nie wiem, w niedzielę mam termin spodziewanej @ ale przez te leki wszystko się mogło poprzestawiać, jak będę miała dostać @ to pomimo brania luteiny to i tak dostanę bo nie raz tak miałam. Nadal nic mnie nie kuje, piersi miękkie.
hmmmm ty miałaś 3 dniowego podanego , nie wiem czy nie za wcześnie na bete w piątek, i nie patrz na termin spodziewanej @ bo cykl stymulowany do IVF i to wszystko to troszkę inaczej wszystko jest, leki powstrzymują ewentualną @ mój cykl przy iVF trwał 34 dni a normalnie mam 26-27, zastanów się nad betą w niedziele, gdzies w szpitalu bo 8 to trochę wcześnie i jak wyjdzie negatyw to będzie ci ciężko a wcale nie musi to oznaczać ze ciąży nie ma, tylko że za wcześnie!
Dziewczynki na 1 stronie pod tabelką wkleiłam ściągę z co się dzieje po transferze zarodków 2-3 dniowych i blastusi :)

@mika myślałam, że te obowiązkowe wizyty są bezpłatne w programie :confused: Człowiek uczy się całe życie ;-)
Kasik niestety nie są, dlatego najlepiej telefonicznie poinformować klinikę że beta pozytywna a potem że jest serduszko :) jak szłam na wizyte po nieudanej próbie myślałam że zapłace ale nie zapłaciłam, bo akurat ostatni dzień pracy mojego dokotrka właściwe ostatnia byłam tego dnia ,a le pewnie dlatego ze się nie udało to kolejne wizyty w programie są bezpłatne, bo szykujesz się jakby do kolejnego podejścia, a te z weryfikacją pozytywów już płatne, generalnie napisali w programie ze 6 wizyt obejmuje ten program a ja miałam 8 zanim miałam punkcje, wiec zapewne zależy to od lekarza i kliniki jak to sobie wyliczą.

reklama
Genna dzięki za info. Tak sobie myślę, że jak by udało się za pierwszym razem to mogę nawet milion kilometrów przejechać i zapłacić krocie za wizytę, oby tylko wszystko było ok. Niestety pieniądze i przebyte km nam tego nie zapewnią :-(

Do góry