czarna380
Zaangażowana w BB
Kasik36 czekamy na info jak po wizytce :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmmm ty miałaś 3 dniowego podanego , nie wiem czy nie za wcześnie na bete w piątek, i nie patrz na termin spodziewanej @ bo cykl stymulowany do IVF i to wszystko to troszkę inaczej wszystko jest, leki powstrzymują ewentualną @ mój cykl przy iVF trwał 34 dni a normalnie mam 26-27, zastanów się nad betą w niedziele, gdzies w szpitalu bo 8 to trochę wcześnie i jak wyjdzie negatyw to będzie ci ciężko a wcale nie musi to oznaczać ze ciąży nie ma, tylko że za wcześnie!genna najpierw miałam iść w piątek na bete bo to będzie 8 dzień po punkcji ale teraz nie wiem, w niedzielę mam termin spodziewanej @ ale przez te leki wszystko się mogło poprzestawiać, jak będę miała dostać @ to pomimo brania luteiny to i tak dostanę bo nie raz tak miałam. Nadal nic mnie nie kuje, piersi miękkie.
Kasik niestety nie są, dlatego najlepiej telefonicznie poinformować klinikę że beta pozytywna a potem że jest serduszko@mika myślałam, że te obowiązkowe wizyty są bezpłatne w programieCzłowiek uczy się całe życie ;-)