reklama
anuszka
stara-czka
Babeczki
3maj cie się
głowa do góry, nie załamujmy się.
Wiem że to bardzo trudne do przeżycia, wyobrażam sobie . . . Jestem na początku drogi do in vitro ale już długa droga wyczekiwania za mną.
Wiadomo że nie każdej z nas uda się od razu za pierwszym razem, niestety, a chciałabym żeby tak było. Ale wiem też jedno, że skoro z nami coś jest nie tak, skoro nie zaszłysmy w ciąże ot tak naturalnie to musimy dać sobie trochę więcej czasu. Musimy być twarde! Kto jak nie my!
3maj cie się
głowa do góry, nie załamujmy się.
Wiem że to bardzo trudne do przeżycia, wyobrażam sobie . . . Jestem na początku drogi do in vitro ale już długa droga wyczekiwania za mną.
Wiadomo że nie każdej z nas uda się od razu za pierwszym razem, niestety, a chciałabym żeby tak było. Ale wiem też jedno, że skoro z nami coś jest nie tak, skoro nie zaszłysmy w ciąże ot tak naturalnie to musimy dać sobie trochę więcej czasu. Musimy być twarde! Kto jak nie my!
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Darka przytulam
[h=5]Chciałam zaprosić wszystkie forumowiczki z ŁODZI i OKOLIC na SWAP, czyli wymianę ubrań do Manufaktury w najbliższą sobotę na godzinę 11.00. Impreza odbywa się na II piętrze w Muzeum Fabryki. Jest to świetna okazja, żeby odświeżyć swoją szafę, pozbyć się rzeczy, które w niej zalegają (swoje lub dziecięce), wymienić je lub odsprzedać w rozsądnej cenie.[/h]
Załączniki
czarna ja nie miałam wykupionych weryfikacji, dopiero pojechałam do Invicty 14 dnia po transferze na wizytę i badania beta, progesteron i estradiol, za wszystko musiałam zapłacić (badania 100 zł + wizyta 100 zł). Teraz jadę we wtorek na ostatnią wizytę w klinice, żeby powtórzyć badania i usłyszeć serduszko i ta wizyta chyba jest obowiązkowa, no i oczywiście płatna.
czarna380
Zaangażowana w BB
no tak gapa ze mnie pisałaś już wcześniej, że nie miałaś wykupionej weryfikacji , ale ja w zasadzie IV i V też nie mam wykupionej, więc na pewno wszystko będzie się odbywało na tych samych zasadach co u ciebie, bo też coś wspominano że na IV werce będę miała usg, a na V mamy już usłyszeć serduszko i ta wizyta ma być ostatnia, a zatem już trzymam &&&&&& za wtorek i po wizytce napisz proszę jak to wszystko wyglądało i jakie koszty poniosłaśczarna ja nie miałam wykupionych weryfikacji, dopiero pojechałam do Invicty 14 dnia po transferze na wizytę i badania beta, progesteron i estradiol, za wszystko musiałam zapłacić (badania 100 zł + wizyta 100 zł). Teraz jadę we wtorek na ostatnią wizytę w klinice, żeby powtórzyć badania i usłyszeć serduszko i ta wizyta chyba jest obowiązkowa, no i oczywiście płatna.
enni
Genna jesteś obstukana w tym wszystkim;-) powiedz mi kochana czy nie wiesz jak jest z niepłodnością wtórną? Mam jedno dziecko i nigdzie nie mogę odszukać informacji czy to mnie dyskwalifikuje z rządówki? Może inne dziewczyny wiedzą coś na ten temat? Nigdzie ani słowa o tym nie znalazłam
genna
enni hmmmmm ciężko mi powiedzieć, nie pamiętam już tych wszystkich zapisków, musiałabym podczytać, ale jest zapis kto nie może i nie ma tam o niepłodności wtónej, jest tylko "jeżeli nie można donosić ciąży" a ty pierwsze donosiłaś ......wiec jeżeli macie 2 lata starań w papierach to śmiało można się zapisaćGenna jesteś obstukana w tym wszystkim;-) powiedz mi kochana czy nie wiesz jak jest z niepłodnością wtórną? Mam jedno dziecko i nigdzie nie mogę odszukać informacji czy to mnie dyskwalifikuje z rządówki? Może inne dziewczyny wiedzą coś na ten temat? Nigdzie ani słowa o tym nie znalazłam
dziewczynki co tam słychować?
Gizas i jak byłaś już na wizycie?
Blue jak twój zarodeczek?
Następne do testowania to kwiatuszek i Kachna kiedy macie zamiar iść na bete?
Szyszka, Malwisia? co tam u was bo wy następne do punkcji i transferu!!!!
czarna380
Zaangażowana w BB
u mnie zdiagnozowano niepłodność wtórną i jestem w programie ;-)Genna jesteś obstukana w tym wszystkim;-) powiedz mi kochana czy nie wiesz jak jest z niepłodnością wtórną? Mam jedno dziecko i nigdzie nie mogę odszukać informacji czy to mnie dyskwalifikuje z rządówki? Może inne dziewczyny wiedzą coś na ten temat? Nigdzie ani słowa o tym nie znalazłam
reklama
enni
Uffff dziękuje dziewczyny. Udokumentowane starania o 2 dziecko mam od 2008 roku. Przełożyli mi kwalifikację na jutro (miała być w poniedziałek) także jutro będę już wszystko wiedzieć
Czarna380 faktycznie masz napisane że masz córunie
Czarna380 faktycznie masz napisane że masz córunie