reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess lacznie to w sumie 3ka ;) Mam corke, ktora ma ponad 6 lat.
Daje rade bo co mam nie dac :) Czasem jestem niewyspana, zmeczona ale tez nieustannie szczesliwa.
Ostatnim rzutem na tasme udalo sie nam ivf. Potem w razie niepowodzenia miala byc tylko adopcja i koniec leczenia. Teraz bylibysmy juz po kursie i czekalibysmy na dzieciatko. A tak mamy nasza wyczekana dwojeczke ;)
My za rok lub ponad rok tez wrocimy po naszego mrozaka i zamykamy juz kramik na 4 dzieci ;)

reklama
Witajcie dziewczyny. Troszkę mnie tu nie było. Fajne czytać wasze posty kochane o waszych maleństwach. Ja już tylko wspominam jak to było z moim synkiem jak był malutki ;) czas leci szybko korzystajcie moje drogie jak najdłużej z tych chwil. Kochane postanowiłam napisać bo to forum jest mi najbliższe sercu. Było róznie,po moim upadku kochane podniosłam się i myślę że jest już dobrze. No ale do rzeczy... nie wierzę w cuda w ani nic podobnego a tu nagle. Po 8 latach mogę powiedzieć że chyba stał się CUD. Zaszłam naturalnie w ciążę. Szok szok i jeszcze raz szok. Przypomnę tylko ze stwierdzono u mnie 2 niedrozne jajowody. W poprzedni piątek zobaczyłam 2 kreski na teście. oczywiście nie jest tak cudownie jak bym chciała. Jestem akurat w szpitalu bo lekko krwawie. Okazało się że mam krwiaka no i czekamy. Wczoraj zrobili mi betę jest piękna jutro powtórka czy oby na pewno rośnie.
Kochane pisze to bo prócz najbliższej rodziny nikt nie wie jeszcze o tym i na razie poczekam z tym wszystkim. Ale pierwsza myśl jaka mi przyszła to właśnie to forum. To wy bylyscie mi najbliższe w trudnych chwilach. No i jak dobrze pójdzie to razem HESS przejdziemy do historii. Trzymajcie się ciepło kochane.

Madziu:** z całego serca życzę Ci, by ten CUD trwał! Nasze Maluszki są silne i dadzą radę krwiakom! I mnie była tragiczna sytuacja, a Polka ma już dwa miesiące... u Ciebie też tak będzie! Kibicuje i zaciskam piesci! I pisz nam tu, jak sie z Kropkiem macie;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Madziu:** z całego serca życzę Ci, by ten CUD trwał! Nasze Maluszki są silne i dadzą radę krwiakom! I mnie była tragiczna sytuacja, a Polka ma już dwa miesiące... u Ciebie też tak będzie! Kibicuje i zaciskam piesci! I pisz nam tu, jak sie z Kropkiem macie;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Anika ;) martwią mnie te plamienia. przez poprzedni tydzień był tylko "taki brązowy brud"a od soboty właśnie już lekka krew. No cóż muszę czekać i być cierpliwa. Co ma być to i tak będzie

Tola gratuluję bliźniaków. Wielkie szczęście was spotkało.

Magda trzymam za ciebie mocno kciuki i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. Jak widać po przykładzie Aniki krwiak jest do wyleczenia i pokonania. Gratuluję takiego cudu. Może ktoś na górze postanowił ci wynagrodzić wszystkie trudy.

Ja byłam na tej wizycie co wam pisałam i wszystko jest dobrze. Serduszko ślicznie pikalo. Mam teraz 9 tc i jestem przeszczesliwa. Pozdrawiam was wszystkie i życzę wszystkiego dobrego.

Madziu serdeczne gratulacje :) widać, że i z niedrożnymi jajowodami cuda jednak się zdarzają w postaci ciąży :) ...oby krwiaczek szybko się wchłonął, a Ty mogła cieszyć się tym pięknym stanem ;) jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki za kolejne tygodnie/miesiące :*

24magda09 - wow, dziewczyno gratuluję. Wspaniała nowina, cud nad cudem, nawet pobił mój cud, hihi. Życzę Ci dużo zdrowia, nudnej ciąży i żeby krwiak szybko się wchłoną. Dawaj nam znać co się dzieje u Ciebie :)

Iga - Ty też nam się melduj częściej :)

Tola - no mam nadzieję, że uda Wam się i będziecie mieć magiczną 4 :)
Pochwalilabys się fotką jakąś, oczywiście jeśli chcesz :)

Kochane moje dziękuję za tak mile słowa. na was zawsze można liczyć. Ja niestety nadal w szpitalu przestałam krwawic a od niedawna niestety znowu krew. Tracę nadzieję że jednak wszystko będzie dobrze.

reklama
Kochane moje dziękuję za tak mile słowa. na was zawsze można liczyć. Ja niestety nadal w szpitalu przestałam krwawic a od niedawna niestety znowu krew. Tracę nadzieję że jednak wszystko będzie dobrze.
Bądź dobrej myśli, u aniki11 też był krwiak, a wszystko jak widać skończyło się dobrze.
Myślami jestem z Wami i zaciskam kciuki :)

Do góry