reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Patrzyłem i na zdjęciu też nie ma nic wpisane. Mówię ci że olała nas totalnie.
W pierwszej ciąży Zygler od razu mi założyła kartę i termin porodu wyliczyla.
Na przyszły czwartek jestem zapisana do siebie do lekarki więc będę wszystko wiedzieć już.

reklama
Patrzyłem i na zdjęciu też nie ma nic wpisane. Mówię ci że olała nas totalnie.
W pierwszej ciąży Zygler od razu mi założyła kartę i termin porodu wyliczyla.
Na przyszły czwartek jestem zapisana do siebie do lekarki więc będę wszystko wiedzieć już.
To faktycznie babsztyl Ci się trafił. Zygler o wiele lepsza, milsza.

Cześć, co u Was dziewojki? Milczycie coś. U nas ok. Wojtek zdrowy, a mnie ciągle katar z zatok schodzi. Już 2 tygodnie.
W sobotę mam nadzieję, że go wreszcie zaszczepimy.

NAapiszcie Co u Was, nawet jak się nic nie dzieje [emoji6]

Hess , my dziś miałyśmy pierwsze szczepienie. Mała dzielna bardzo odżywia teraz. Rośnie jak na drożdżach -waży już 5,5kg! I slodziak z niej niesamowity :)

Wy już drugie szczepienie?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Hess , my dziś miałyśmy pierwsze szczepienie. Mała dzielna bardzo odżywia teraz. Rośnie jak na drożdżach -waży już 5,5kg! I slodziak z niej niesamowity :)

Wy już drugie szczepienie?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
My jeszcze nie mieliśmy tego pierwszego, może teraz w sobotę się uda. Bo Mały miał katar i lekarka dwa razy odroczyła szczepienie.
Wow, to Pola leci z wagą. Waży więcej niż mój Wojtek, hihi. Ale też i dłuższa się urodziła.

Witam Was dziewczyny,
przepraszam, że zaśmiecam Wam wątek, ale chciałabym poprosić Was o odpowiedź :) Moja siostra jest po in vitro w Holandii - dziś jest 8 dzień po transferze 5-dniowego zarodka (criotransfer, na cyklu naturalnym) oraz 14 dni po zastrzyku pregnyl (dawka 5000). Dziś rano zrobiła test (clear blue) i wyszedł pozytywny. czy możliwe jest, że to jeszcze pregnyl?

Witam Was dziewczyny,
przepraszam, że zaśmiecam Wam wątek, ale chciałabym poprosić Was o odpowiedź :) Moja siostra jest po in vitro w Holandii - dziś jest 8 dzień po transferze 5-dniowego zarodka (criotransfer, na cyklu naturalnym) oraz 14 dni po zastrzyku pregnyl (dawka 5000). Dziś rano zrobiła test (clear blue) i wyszedł pozytywny. czy możliwe jest, że to jeszcze pregnyl?
Cześć, nie zaśmiecasz wątku :).
Z tego co pamiętam to 14/15 dni po pregnylu można robić test :)

Cichutko tutaj faktycznie :( ...u mnie coraz mniej czasu, bo moja L strasznie rozbrykana jest :) ...przekręcanie, skakanie na nóżkach, wygibasy - więc praktycznie mam ją cały czas na rękach :) ...rozwija się super, dwie jedynki na dole już są, jedzonko wcina w coraz to większych porcyjkach i cały dzień woła tylko: mama, mama ❤ ...pozdrawiam Was i Wasze Skarby gorąco :* buziaki!

Madziula - to wspaniale, że Mała tak się dobrze rozwija. U nas tez wszystko dobrze. Po szczepieniu jesteśmy i tez ok.
Mały już od czasu do czasu przesypia cała noc ,choć od dwóch coś dodać nie chce .ale mam nadzieję ,że mu przejdzie .

reklama
Do góry