reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Patrzyłem i na zdjęciu też nie ma nic wpisane. Mówię ci że olała nas totalnie.
W pierwszej ciąży Zygler od razu mi założyła kartę i termin porodu wyliczyla.
Na przyszły czwartek jestem zapisana do siebie do lekarki więc będę wszystko wiedzieć już.

reklama
Patrzyłem i na zdjęciu też nie ma nic wpisane. Mówię ci że olała nas totalnie.
W pierwszej ciąży Zygler od razu mi założyła kartę i termin porodu wyliczyla.
Na przyszły czwartek jestem zapisana do siebie do lekarki więc będę wszystko wiedzieć już.
To faktycznie babsztyl Ci się trafił. Zygler o wiele lepsza, milsza.

Cześć, co u Was dziewojki? Milczycie coś. U nas ok. Wojtek zdrowy, a mnie ciągle katar z zatok schodzi. Już 2 tygodnie.
W sobotę mam nadzieję, że go wreszcie zaszczepimy.

NAapiszcie Co u Was, nawet jak się nic nie dzieje [emoji6]

Hess , my dziś miałyśmy pierwsze szczepienie. Mała dzielna bardzo odżywia teraz. Rośnie jak na drożdżach -waży już 5,5kg! I slodziak z niej niesamowity :)

Wy już drugie szczepienie?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Hess , my dziś miałyśmy pierwsze szczepienie. Mała dzielna bardzo odżywia teraz. Rośnie jak na drożdżach -waży już 5,5kg! I slodziak z niej niesamowity :)

Wy już drugie szczepienie?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
My jeszcze nie mieliśmy tego pierwszego, może teraz w sobotę się uda. Bo Mały miał katar i lekarka dwa razy odroczyła szczepienie.
Wow, to Pola leci z wagą. Waży więcej niż mój Wojtek, hihi. Ale też i dłuższa się urodziła.

Witam Was dziewczyny,
przepraszam, że zaśmiecam Wam wątek, ale chciałabym poprosić Was o odpowiedź :) Moja siostra jest po in vitro w Holandii - dziś jest 8 dzień po transferze 5-dniowego zarodka (criotransfer, na cyklu naturalnym) oraz 14 dni po zastrzyku pregnyl (dawka 5000). Dziś rano zrobiła test (clear blue) i wyszedł pozytywny. czy możliwe jest, że to jeszcze pregnyl?

Witam Was dziewczyny,
przepraszam, że zaśmiecam Wam wątek, ale chciałabym poprosić Was o odpowiedź :) Moja siostra jest po in vitro w Holandii - dziś jest 8 dzień po transferze 5-dniowego zarodka (criotransfer, na cyklu naturalnym) oraz 14 dni po zastrzyku pregnyl (dawka 5000). Dziś rano zrobiła test (clear blue) i wyszedł pozytywny. czy możliwe jest, że to jeszcze pregnyl?
Cześć, nie zaśmiecasz wątku :).
Z tego co pamiętam to 14/15 dni po pregnylu można robić test :)

Cichutko tutaj faktycznie :( ...u mnie coraz mniej czasu, bo moja L strasznie rozbrykana jest :) ...przekręcanie, skakanie na nóżkach, wygibasy - więc praktycznie mam ją cały czas na rękach :) ...rozwija się super, dwie jedynki na dole już są, jedzonko wcina w coraz to większych porcyjkach i cały dzień woła tylko: mama, mama ❤ ...pozdrawiam Was i Wasze Skarby gorąco :* buziaki!

Madziula - to wspaniale, że Mała tak się dobrze rozwija. U nas tez wszystko dobrze. Po szczepieniu jesteśmy i tez ok.
Mały już od czasu do czasu przesypia cała noc ,choć od dwóch coś dodać nie chce .ale mam nadzieję ,że mu przejdzie .

reklama
Do góry