reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Madziula u nas że spaniem identycznie!:) choć bywa ja gorsze noce
Hess , nie karmisz w nocy? Super, że po szczepieniach ok i że macie to za soba:)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli Wojtek się nie budzi, to go nie karmię w nocy. Widać nie jest głodny. Niestety 3 noce u nas bardzo kiepskie. Mały zasypia dopiero ok 1, a tak to marudzi lub płacze. Potem budzi się co 2-3h. Chyba coś z brzuchem. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, bo zrobił kupę po 2 dniach.

Iga2421 co u Ciebie? Jak samopoczucie? :) Byłaś na tej wizycie czwartkowej podglądnąć fasolinkę :D
Hess no z brzuszkiem tak to właśnie jest :(
Aniko głaski dla Was i całusy :-*

Hess:) a o której karmisz go wieczorem? Rewelacyjnie spi:)
U nas zazwyczaj jedno nocne karmienie koło 2-3,ale sen przerywany marudzeniem itp i zastanawiamy się, jak temu zaradzić. .. chyba przeczekać trzeba [emoji23]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

anika11 - u nas jest tak, o 20 kąpiel, potem cyc i zasypiał o 21:30-40. Jak kąpiel była o 19:30, to zasypiał tak samo. Wczoraj zasnął akurat o 22.
Póki co nie chce iść spać wcześniej. Tylko dwa razy zdarzyło mu się zasnąć o 20:30.
A co robicie jak marudzi? Może wystarczy pogłaskać ją, żeby czuła, że jest ktoś, że jest bezpiecznie?

No u nas na marudzenie wystarczyły ręce i właśnie głaskanie :) ...teraz na marudzenie przy ząbkach pomaga żelik ;) ...moja też chodziła spać późno - 22, 23, czasami w ciągu dnia dwie drzemki i padała mi np. koło 18, a o 21 już była wyspana, więc zabawa i zasypiała koło 23, 24... teraz troszkę się unormowało :) zasypia koło 21, karmienie między 2-3, kolejne 5-6 i jeszcze śpimy do 9-10 :)

U mnie Igorek ma 13 miesięcy. Właśnie skończyłam kp, synek sam się odstawił bo ma bardzo rozszerzena dietę, trochę mój błąd ale w sumie po nowym roku wracam po mrozaczka a jak się nie uda to kolejna stymulacja. W nocy nie je około 3 miesięcy a mimo to ma częste pobudki. Druga połowa nocy już ze mną w łóżku. Spanie u nas po 20 najpóźniej 21 ale ma tylko jedno spanie w ciągu dnia. Średnio 1,5 godziny.

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

GizaS trzymam kciuki zeby powrot po rodzenstwo dla Igorka byl udany.
Pamietam jak dalas znac ze sie udal transfer i jestes w ciazy. Cieszylam sie jakby to bylo moje wlasne zwyciestwo - ciaza.
Teraz rownie owocnego transferu Tobie zycze. I mocno trzymam kciuki.
A ja do naszego dr musze podjechac i mu osobiscie podziekowac. Bo jednak on bardziej wierzyl w ta ciaze niz ja sama. Po usg stwierdzajacym ciaze nasze drogi sie rozeszly bo zminilam dr. No i doktorek jeszcze nie wie ze mam dzieki niemu dwojeczke ;) bo na usg widzial tylko jednego malca ;)

reklama
GizaS - 13 miesięcy.... Ale ten czas leci. Fajnie, że wracasz po rodzeństwo, trzymam kciuki za powodzenie. Też mam w planach za rok wrócić po mrozaki. To wtedy trzeba zakończyć kp, tak? W sumie.... przy tych lekach co się bierze, nie ma innej opcji.

Tola - dwójka, jak to ogarnąć? :D

Do góry