reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Odpoczywamy aż do przyszłego tygodnia.

LIPIEC

22 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży
30 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

Hess my juz odpuszczamy walczymy 10 lat , jak widać nie jest nam pisane dziecko [emoji17] wiesz najgorsza jest ta świadomość ze gdyby nie wypadek miałabym 10 letnia córkę i może rodzeństwo dla niej . Tak szczerze to po tylu latach nadal siedzi mi to w głowie [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hess my juz odpuszczamy walczymy 10 lat , jak widać nie jest nam pisane dziecko [emoji17] wiesz najgorsza jest ta świadomość ze gdyby nie wypadek miałabym 10 letnia córkę i może rodzeństwo dla niej . Tak szczerze to po tylu latach nadal siedzi mi to w głowie [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi Kochana :(. A adopcja w grę nie wchodzi?

Odpoczywamy aż do piątku.

LIPIEC

22 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży
30 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

Hej, znowu cisza....

U mnie spokojnie, nic się nie dzieje. Mąż wyjechał w góry na 2 tygodnie. Dzieciak się zaczął niemiłosiernie rozpychać i odkrył pęcherz mój, więc mało przyjemnie jest czasami.
W pierwszym tygodniu sierpnia planujemy wypad nad jezioro na 4 dni, już nie mogę się doczekać :)

A co u Was dziewczyny? Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze....

reklama
hej :)

wyprawka się kompletuje, ciuszków już chyba nawet mamy za duzo. z duzych zakupów zostało łózeczko i wózek. reszta z grubsza ogarnięta:)

my w tym roku raczej nigdzie nie pojedziemy ze zwględu na ten twardniejacy brzuch. wolę na spokojnie w domu siedzieć. zobaczymy jeszcze, co w piatek lekarz powie.

mam nadzieję, ze Mała ładnie rośnie, bo ja od 3tyg stoję z wagą w miejscu. nawet chwilowy spadek był:/

HEss, a jak Twoja wyprawka?

Do góry