reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Czyli generalnie wszystko pod kontrola [emoji6] cieszę sie bardzo , ze jest ok [emoji4] mój mąż to juz pyta kiedy będziemy mogli sie poprzytulać , bo przecież juz tyle czasu minęło [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, mój też ciągle za mną łazi i namawia na przytulanek, ale mnie się nie chce i czasem dyskomfort odczuwam, więc jak jest raz na miesiąc to w ogóle super wynik. A teraz to już wcale nie będzie, hihi

reklama
Jutro trzymamy mega kciuki za prawidłowy przyrost bety ilki :)

LIPIEC

13 - ilka_a - II pozytywna beta!!

14 - KasiaAnna - wizyta u gina prowadzącego ciążę ??
22 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży
30 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

Jak tak patrzę na kalendarz to wyglada na to , ze za chwilkę pędzie tu pusto [emoji47] ale myśle ze dlatego , ze temat juz prawie nieaktualny , wiec tylko stare weteranki zostały [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No, in vitro refundowane go już nie ma, więc nowych koleżanek nie będzie. Więc pozostajemy my tylko.
Beta już zrobiona? Kiedy wynik?

Ilka, kciuki zaciśnięte:) będzie prawidłowy przyrost, musi być!:)

Hess, cieszę się, że tak szczegółowo opisałaś swoją wizytę! dużo się niej dowiedziałam i mogę u siebie zastosować:) ja mam wizyte w przyszły piątek i mam nadzieję na równie dobre wieści:) szczegolnie w kwestii szyjki.
ciekawe rzeczy piszesz o tej utracie wagi. ja od ostatniej wizyty (dwa tygodnie) schudłąm pól kg i waga stoi w miejscu. wydaje mi się, ze duzo piję, ale na pewno nie są to 4litry.
kurcze, u ciebie to już naprawdę koncówka - juz posiewy:) ale ten czas leci!:)

anika11 - cieszę się, że mój opis się przyda :D. Tobie też już w sumie niewiele czasu zostało. Wyprawka cała już czy jeszcze zbierasz?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry