reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Jutro trzymamy kciuki za anika11 i jej piękne widoki oraz dobre wiadomości :)

CZERWIEC

29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

30 - KasiaAnna - ponowne spotkanie z Kropkiem - usg

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
9 - kaiiina - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić?

Ostatnia edycja:
hej:)

wybaczcie opóżnienie! :) Mała ma 950g i 32cm, jest mega ruchliwa:) póki co nogami w dól :) przez chwilę było ryzko cukrzycy ciązowej, ale dodatkowe badanie wykluczyło. niemniej dietę trzeba pilnować i mimo że już na bezglutenie jestem, to kilka produktów trzeba wyeliminować. wszytsko dla Małej :)
no i niestety dość często napina mi się brzuch, więc no spa max w ruch. mam nadzieję, że pomoże..

Hess, moje dwie wizyty: 22.07 i 18.08, ta druga to już miesiąc przed porodem!!! aaa!!!

czytam Was na bieżąco, ale jakoś weny nie mam do pisania.

Hess, jak się macie? upały dokuczają mocno? Jeju, jezcze moment i MAleństwo będzie na świecie:)

24magda, witaj :* nie wiem, co Ci napisać. wiem tylko, że żadna matka nie powinna przechodzić przez takie doswiadczenia. mam nadzieję, że odnajdziesz spokój. mocno CIę ściskam :*

Kasiaanna, daj znac po wizycie:) pięknych widoków:)

Kaina, jak u Was? odezwij się, proszę!

bernadetta, zdrowotnie juz lepiej się macie? pozdrawiam!

wszytskim Wam życzę dobrego dnia:)

Dziś trzymamy kciuki za piękne widoki KasiAnny :)

CZERWIEC

30 - KasiaAnna - ponowne spotkanie z Kropkiem - usg

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
9 - kaiiina - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
22 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić?

anika11 - no, Mała ładnie rośnie, już prawie kg ma :). Ciekawe ile mój Mały już ma. Dobrze, że u Was wszystko ok. Kurcze, ale ten czas leci. Ja mam wizytę 8.08 i to równo miesiąc przed terminem porodu. Mam też 6.09 - ciekawe czy dotrwam. A Ty kiedy masz termin? To dopiszę do kalendarza, zobaczymy czy się sprawdzi ;) (chyba, że narazie nie chcesz, to spoko).
Ogólnie czuję się dobrze, ale upały robią swoje.....puchnął mi stopy i dłonie, ale jak było chłodniej, to było ok.
Dziś szkoła rodzenia, a tam nie mają klimy..... A jak Twoja szkoła?? Fajnie jest?

A to ja w 29t5d :)
1467013486-1d1mld.jpeg
1467013496-1d1mld.jpeg

Załączniki

• 1467013486-1d1mld.jpeg
    1467013486-1d1mld.jpeg
    51,4 KB · Wyświetleń: 449
  • 1467013496-1d1mld.jpeg
    1467013496-1d1mld.jpeg
    43,3 KB · Wyświetleń: 447
Hess, ale ładnie wygladasz:) piekna sukienka!:) stopy tez mi puchną i sandałki jakieś takie ciasne ;)

ja mam termin na 27.09, ale poki co nie wpisujmy ;) w sierpniu wpiszemy:) poki co Mała ustawiona nogami w dól, ale do 2,5kg moze się obrócić, wiec ma jeszcze sporo czasu:) lekarka mowi, że wymiarowo ani mała, ani duża - w sam raz:)
szkołą rodzenia mi odpowiada, ciekawych rzeczy się dowiedziałam o pielęgnacji, probiotykach itp w sobotę bedzie o karmieniu piersią.

chodzisz z mężem? moj był na poprzednich trzech spotkaniach, ale teraz karmienie odpuszcza hahah
wyprawka zrobiona?

anika11 - ok, jak sobie życzysz :)
Dziękuję, sukienkę miałam już dawno dawno, ale była za mała, a w ciąży jest dobra, hahaha.
Na szkołę chodzimy razem. Dziś mamy o karmieniu i ćwiczenia. Tydzień temu też były ćwiczenia do I fazy porodu :) Jesteśmy zadowoleni.
Wyprawka zrobiona z grubsza, pozostały kosmetyki, pieluchy i chyba tyle. Aaa, przez net muszę zamówić jeszcze materac i pościel, przewijak, poszwy, ale to jak już meble nowe będą. Czyli jakoś na początku lipca.
Mój synek był cały czas miednicowo, teraz chyba jest w poprzek. No ale też ma jeszcze chwilę czasu :)
A jak u Ciebie z wyprawką?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie.
Mamy 6 tydzień 5 dni po wyliczeniach Dr [emoji6]
i mamy serduszko! [emoji7]
Niesamowite uczucie je usłyszeć ! [emoji173]️ chyba zapamiętam ten dzień do końca życia [emoji5] mój Mąż zaniemówił [emoji16]
Za dwa tygodnie mam kolejna wizyte 14.07 na 9.30 [emoji5]
Karta przebiegu ciąży założona! [emoji41]
Miłego dnia Wam życzę! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry