reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Odpoczywamy do poniedziałku! Czy u Was też takie upały/duchoty?

CZERWIEC

27 - tiutienka - wizyta u gina po weryfikacjach??
29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
30 - KasiaAnna - ponowne spotkanie z Kropkiem - usg

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
9 - kaiiina - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić?

reklama
Madziula !
Dlatego my kobiety dla takich widoków jesteśmy w stanie zrobić wszystko [emoji18]
Warto się kłuć i żyć dłuższy czas w stresie- nagroda w postaci takich widoków jakie Ty masz - bezcenne.
Gratuluje słodziaka!

Hess
Przeczekam bo może rzeczywiście sie wszystko unormuje. wczoraj aż mnie buzia bolała tak mnie wysypało [emoji58]
Upał jest okropny!
Nie ma czym oddychać, troszkę wiaterku by się przydało [emoji846]
Ja po nocy nawet nie odsłoniłam okien żeby było chłodniej, wiatraczek włączony, woda przy łożku i do przodu [emoji5]
Teraz jeszcze meczyk hehe
Miłego dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Madziu gratuluję z całego serca! Maleństwo tak podobne do mojej ze ho-ho! Za 3 dni juz 4m... kiedy to zlecialo? Cieszcie się sobą! Piękne chwile przed Wami:) ja juz tęsknię ;) pozdrowienia dla wszystkich:)
Kochane warto walczyć!
Każdej zostanie to wynagrodzenie! Czasami nawet nie wiemy kiedy;)
Hess ;) :* widzę, że przygotowania remontowe pełna para! Piękny pokoik bedzie:)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ależ u mnie wichura i burza były, potem lało. Fotele plastikowe z tarasu odlatywały i doniczki z kwiatami.
Teraz już jest spokojnie i chłodniej. Robię przeciągi by wywietrzyć pokoje.

Jutro trzymamy kciuki za tiutienkę i jej nowy plan :)

tiutienka -
masz jutro wizytę?

CZERWIEC

27 - tiutienka - wizyta u gina po weryfikacjach??

29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
30 - KasiaAnna - ponowne spotkanie z Kropkiem - usg

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
9 - kaiiina - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić?

Ja sie dziś nie najlepiej czuje, rano miałam mdłości, ale jakoś minęły, nie dawno się obudziłam spałam godzinkę w ciagu dnia, plamienia jakby się nasiliły nie wiem co o tym myślec.
Pogoda tez dziś dziwna może tez przez nią się nie najlepiej czuje .
Jak jutro tak bede się czuła to jadę do kliniki na kontrole bo coś mam złe przeczucie.
A jak u Ciebie?

KasiaAnna - pewnie, jak coś jedź do kliniki, a nawet jak trzeba zgłaszaj się na IP od razu. Współczuję mdłości, ale cóż......takie uroki ;)
U mnie nieco lżej, bo chłodniej, więc z rana nie miałam dłoni spuchniętych, a poza tym ok. Jakoś leci, choć robi się ciężko.

Cisza tu straszna.......dziewczyny się nie starają.

tiutienka - a co u Ciebie? Jak się czujesz?

Mam nadzieje tylko ze to są dobre objawy , jeśli tak ma być przyjmuje wszystko na klatę i z miła chęcią wszystko z niosę byle by było dobrze. Tak naprawdę gdyby nie te plamienia nie panikowałabym tak. Ogólnie pojadłam sucharków chyba z 10 wciągnęłam nosem i mi o wiele lepiej [emoji5]
No tak przez te temperatury puchnie co nieco . Takie upały strasznie są niebezpieczne , trzeba uważać i uciekać do chłodnego schronienia.

Cisza tu bo nas mało chyba dlatego [emoji58] ciekawe co u Moniki u której okazało się ze ma ciąże ZD ... Ciekawa jestem jaka podjęła decyzje i co dalej robi.

Tiutienka na pewno w ciszy zbiera siły na kolejne podejście i Na pewno niedługo do nas zawita.

reklama
Do góry