reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

KasiaAnna - kurcze, to faktycznie lepiej leż. Co do tego by lekarz miał okazję zobaczyć plamienie. Wiem, że to mało komfortowe, ale może weź na wizytę wkładkę, na której widać plamienia? Lekarze są przyzwyczajeni i nawet często tak chcą. Bo czasem jak na złość plamienie na wizytę ustępuje.

reklama
Pewnie ze nie będzie to komfortowe ale juz nie wiem co robić a chce żeby zobaczył ze to nie są jakieś tam plamienia a poza tym jak ja mu je opisywałam to tez nie bardzo mi to wychodziło. A tak zobaczy sam i oceni, może wtedy będzie wiedział od czego to jest, być może potrzebuje dodatkowych leków na podtrzymanie czy coś .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie, więc może warto zabrać wkładkę że sobą. Mam nadzieję, że szybko Ci minął te plamienia. Czasem tak jest, że plamienia długo trwają, ale w sumie nic złego nie oznaczają, tylko taka uroda.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez mam nadzieje ze minął mi one, niektóre dziewczyny miały do 10 tyg bądź plamienia ustąpiły po odstawieniu estrofemu. U mnie dziś dopiero 7 tydzień oby było dobrze [emoji18]

Właśnie aplikowałam luteinę i nie wyglada to najlepiej cały palec we krwi [emoji17] jutro z rana dzwonię do kliniki...

Bry wieczorek:)
Niebajka gratuluję córeczki,tak dawno mnie tu nie bylo....kiedy urodzilas?
Hess a co u Ciebie?
A ja kochane jestem tak zalatana ze wieczorami padam jak dziecko:) Moje maluchy za tydzien koncza 7 miesiecy,powiem Wam ze jest co robic z dwoma bobasami,nie mam w ogole czasu dla siebie.Moj dzien to bieganie z butelkami,obiadkami,deserkami,pampersami....ale kazdy ich usmiech powoduje ze moje akumulatory sie ładują hehe. Chlopaki sa dosyc duze Marcelek ma 11 kg a Dawidek 10 takze mam co dzwigac:)
KASIAANNA trzymam kciuki zeby plamienia minely, powiem Ci tylko tyle ze ja w ciazy z krwawieniami lezalam 4 albo 5 razy i donosilam:) takze glowa do gory:)

Bry wieczorek:)
Niebajka gratuluję córeczki,tak dawno mnie tu nie bylo....kiedy urodzilas?
Hess a co u Ciebie?
A ja kochane jestem tak zalatana ze wieczorami padam jak dziecko:) Moje maluchy za tydzien koncza 7 miesiecy,powiem Wam ze jest co robic z dwoma bobasami,nie mam w ogole czasu dla siebie.Moj dzien to bieganie z butelkami,obiadkami,deserkami,pampersami....ale kazdy ich usmiech powoduje ze moje akumulatory sie ładują hehe. Chlopaki sa dosyc duze Marcelek ma 11 kg a Dawidek 10 takze mam co dzwigac:)
KASIAANNA trzymam kciuki zeby plamienia minely, powiem Ci tylko tyle ze ja w ciazy z krwawieniami lezalam 4 albo 5 razy i donosilam:) takze glowa do gory:)

Dziękuje że napisałaś dzięki temu obudziłaś we mnie nadzieje że jeszcze może być dobrze.

Spokojnej nocy Dziewczyny!

Dziewczyny jestem w szpitalu od 5 rano...
Ciąża obumarła na 99% ...
Nie ma tętna maluszka...
Czekamy na decyzje lekarzy...
Na tym kończy się moja przygoda
Powodzenia...

reklama
KasiaAnna bardzo mi przykro :( trzymaj się Kochana!
Niebajka spoczko :) ...nie gniewam się, fajnie, ze napisałaś jak to u Was wygląda i co się w praktyce sprawdziło ;)
Hess, Anika spokojnego dalszego ciążowania :)
Kaiiinko jak się czujesz? Odpoczywaj jak najwięcej :*
Bernadetko dużo zdrówka!

Do góry